Марічка Падалко розповіла про чоловіка-військовослужбовця та стосунки з родичами-росіянами: “Не бачу”

Марічка Падалко — журналістка, що запам'яталась глядачам завдяки зубу-втікачу. Він втік з рота під час прямого ефіру! У своєму новому інтерв'ю зірка розповіла про сімейне життя і російських родичів.

Марічка Падалко — українська журналістка каналу “1+1”. Глядачі запам’ятали її завдяки одному з ефірів новин, де у красуні прямо під час розповіді про епідемію Kovidу на Херсонщині… випав зуб. Тоді ведуча не розгубилась, встигла впіймати зуба у долоню та продовжила розповідати новини. Ця коротенька історія облетіла весь світ и стала прикладом витримки справжньої українки у непередбачуваній ситуації.

З того моменту минуло десь зо два роки. Напередодні відомий радіоведучий та блогер Youtube Слава Дьомін взяв у Марічки інтерв’ю, під час якого згадав про момент із зубом, а також поцікавився, як 47-річна ведуча протистоїть сучасним викликам війни?

Телеведуча Марічка Падалко з чоловіком
Телеведуча Марічка Падалко з чоловіком

У розмові з Дьоміним Марічка розповіла багато цікавого і про себе, і про чоловіка Єгора, який вже на початку російського вторгнення вступив до лав ЗСУ і побував у палаючих від російської навали куточках країни (наприклад, брав участь у боях за Ірпінь).

Одною з найгарячіших та найчуттевіших тем цього інтерв’ю стала історія про… російських родичів Єгора Соболева. Як зазначила у розмові сама Марічка — родина чоловіка досі знаходиться в росії. З ними вони зараз не спілкуються.

Зі слів Марічки Падалко, відголоски про життя родичів з сусідньої країни все ж долітають до ії родини. Наприклад, від чоловіка вона дізналася, що померла рідна сестра її свекрухи (тітка Єгора, яка мешкала в Одесі). Але в сімейному колі він не захотів це все обговорювати і, що називається, швидко закрив тему.

Марічка відгукується про своїх свекра та свекруху дуже добре, навіть незважаючи на всі обставини. Вона пригадує, що в житті їх родини був тривалий період після 2014 року, коли вони не спілкувалися. Причиною стало те, що родичі чоловіка підтримували окупацію Криму. Але потім заради сім’ї спілкування потроху стало налагоджуватись. Російське вторгнення 24 лютого 2022 року знову обірвало цей крихкий зв’язок…

Марічка Падалко у студії новин ТСН
Марічка Падалко у студії новин ТСН

На запитання Слави Дьоміна з приводу того, чи можливе примирення з ними, красуня телеведуча відповіла:

— Все залежить від нас! Але зараз я приводу для цього не бачу…

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?