Вагітна Лілія Ребрик розповіла, як повідомила чоловіку про цікаве положення: “Омріяні дві смужки”

Лілія Ребрик відверто розповіла про бажання знов стати мамою в Україні: "Зважитися народжувати під час війни відповідально и дуже важливо! Бо в такі важкі часи ти даєш нове життя"

Ведуча каналу “Дім” Лілія Ребрик — вагітна третьою дитиною! Цю приголомшливу новину українська зірка та акторка повідомила підписникам у власному Instagram.

Щаслива майбутня матуся в інтерв’ю інтернет-виданню “Viva!” розповідає, як вперше з чоловіком Андрієм дізналася про поповнення:

— Це відчуття абсолютного щастя, коли ним наповнюється кожна клітиночка.

Телеведуча пригадала, що новина про вагітність надійшла до неї влітку. Це був ранок, коли вони усією дружньою родиною гостювали у батьків Лілії в Чернівцях.

— Звечора чоловік купив тест на вагітність. Ми дуже хотіли, щоб наші підозри справдилися…

Зірка українського телебачення називає ранок, що приніс її сім’ї добру звістку — магічним. Лілія каже, що вони прокинулися вдосвіта, без будильника і, побачивши дві смужки на тесті – пережили неймовірні відчуття.

Лілія Ребрик вагітна 3-ю дитиною
Лілія Ребрик вагітна 3-ю дитиною

Старші доньки подружжя теж дізнались про майбутнє народження братика чи сестрички саме в цей день. Їх зіркова матуся без вагань розповіла дітям про свою вагітність. Разом з чоловіком вони сказали донькам, що в них тепер є родинна таємниця — ще одна дитинка!

Молодша донька Поліна, за словами Ребрик, відразу почала задавати цілу купу питань, на які не знаходилось відповідей. Дівчинка відразу охрестила майбутне маля “пузожителем” і тепер щоразу питає в матусі, як той почувається? А ще — щовечора та щоранку цілує мамин животик та розмовляє з немовлям, що там оселилося. Поліна навіть перебрала свої іграшки та обрала ту, яку подарує братику чи сестричці.

Старша донька Ребрик — Діана, розуміє, що на нового жителя в родині доведеться чекати довгенько. І намагається пояснити це Поліні.

Стать майбутньої дитинки поки що невідома, але Лілія Ребрик називає це питанням № 1 для всієї родини. Воно цікавить и дорослих, і маленьких донечок, що з нетерпінням чекають народження малечі. В той же час телеведуча зазначає, що стать дитини для них значення не має:

— “Просто щастя і любові буде більше, бо вони не діляться, а примножуються” – додає майбутня матуся.

Подружжя поділилось доброю звісткою і зі своїми батьками. Лілія наголошує, що саме добрі новини дають сили жити та радіти життю. Телеведуча вважає, що під час війни всім нам потрібні позитивні емоції, що дарують щастя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?