“Обставини бувають сильнішими за наші плани”. Тоня Матвієнко присвятила пісню мамі, що не дожила до 76-річчя

"Без коріння саду не цвісти… Без стремління човен не пливе, без коріння сохне все живе" — пісня Тоні Матвієнко розчулила українців до сліз. "Квітка-душа назавжди в наших серцях!"

“П’є моє коріння сік Землі, день лежить на білому крилі… Подих вітру схилює жита, пролітають стомлені літа…” — саме та розпочинається остання пісня Тоні Матвієнко, яку вона представила в особистому акаунті Instagram у день народження матусі.

– “Присвячую мамі”

Підписала публікацію авторка. Нова композиція співачки готувалася до радісної події. Вона планувала привітати нею пані Ніну Зі святом. Саме 10 жовтня співачці виповнилося б 76 років.

— “Це мав бути гарний сюрприз мамі на день народження. Нажаль, обставини бувають сильнішими за наші плани” — додала Тоня.

Вона закликала усіх пам’ятати своїх батьків, шанувати їх та дзвонити — допоки вони живі. А ще — дякувати їм за все те, що в нас є.

Донька Ніни Матвієнко також додала, що планує продовжувати традицію, започатковану її співучою матусею, та прикладати зусилля для популяризації української пісні в світі.

— “Шануйте один одного та своє коріння. Дякую, мамо!” — попросила вона.

В коментарях під піснею шанувальники творчості Тоні та Ніни Матвієнків залишають свої співчуття та висловлюють захоплення неймовірно співучим голосом, який дістався Тоні від мами:

— “Так боляче. Тримайся, рідна” — пише співачка Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова співчуває Тоні Матвієнко
Світлана Тарабарова співчуває Тоні Матвієнко

— “Пісня мого дитинства… Сльози… Мурахи. Дякую вашій МАМІ, що змогла продовжити свій талант у вас” — написав музикант Сергій Лазановський-Рідний.

— “Тоню, у вашому голосі звучить Мама! Плачу! Яка глибина слів, пісні… до найтонших струн душі!!!

Шанувальники підтримують Тоню Матвієнко
Шанувальники підтримують Тоню Матвієнко

— Квітка-душа назавжди в наших серцях!

— Тонічка, ваш голос дуже схожий на голос вашої мами. Царство небесне нашому українському соловейку, нашій Ніні Митрофанівні. Ми будемо завжди її пам’ятати!

Ніна Митрофанівна Матвієнко не дочекалася подарунку від коханої доньки всього два дні. Вона залишила цей світ 8 жовтня, на 76-му році життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?