Ігор Кондратюк розповів всю правду про стягування боргу з Козловського. “Я повертаю своє!”

"Психологи пишуть, що потрібно іноді відволікатись від новин про війну. Є нагода!". Телеведучий та громадський діяч Ігор Кондратюк вивів на чисту воду Віталія Козловського.

Історія з боргом Віталія Козловського продюсеру Кондратюку набула нових обертів. Близько тижня тому у Facebook акторки Ольги Сумської, що відома глядачам за роллю Роксолани у одноіменному костюмованому телесеріалі, з’явився обурливий допис:

— Яка ж страшна Ганьба! Стягувати останні гроші з нашого знаного співака, військового, волонтера Віталія Козловського під час війни! Кондратюк давно перейшов межу в цій темі!

Ігор Кондратюк відповів хейтерам з приводу боргу Козловського
Ігор Кондратюк відповів хейтерам з приводу боргу Козловського

Ольга В’ячеславівна у досить емоційній формі прокоментувала допис блогера Вадима Лисиці, де зазначалося, що левова частка військової зарплатні співака, а нині військовослужбовця ЗСУ Віталія Козловського відходить в якості оплати боргу його колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку.

— “Чи не стануть ці гроші, які він забирає у людини, поперек горла?” – запитує на своїй сторінці Ольга Сумська.

Відповідь від пана Кондратюка до обурених шанувальників Козловського надійшла надвечір 12 жовтня. Продюсер та телеведучий зробив, що називається, розгорнуту доповідь з наведенням реальних цифр. Почавши свою публікацію зі слів про психологічну важливість відволікатися від теми війни та сумних новин з фронту, він повідомив, що зараз з’явилася слушна нагода для цього. Тема величезного боргу Козловського – чим не привід трохи забути про бойові дії?

Віталій Козловський винен колишньому продюсеру понад 2 млн. гривень
Віталій Козловський винен колишньому продюсеру понад 2 млн. гривень

Ігор Кондратюк відразу перерахував головні досягнення Віталія — мовляв, і орденоносець він, і співак заслужений. А далі… Далі почалося саме цікаве, бо телеведучий звинуватив свого колишнього протеже у брехні:

— Він, як завжди, обманює. Хоча про такого завзятого рецидивіста-обманщика доцільніше вжити слово “бреше”.

В якості доказу своїх слів Ігор Кондратюк наводить офіційну інформацію щодо стягнення боргу, яка, за його словами — відкрита, та занесена і в реєстр судових рішень, і в реєстр боржників. Продюсер додає, що згідно виконавчого провадження, на його користь із зарплатні Козловського відраховується всього 1/5 частина.

— “Стягування робиться згідно Закону” — додає Ігор Васильович.

Публікація Ігора Кондратюка, Facebook
Публікація Ігора Кондратюка, Facebook

А потім наводить конкретні цифри:

— “У серпні я отримав 4608.26 гривень, у вересні — 4586.7 гривень. Повторюю, це — 20% від нинішньої зарплати ВК”.

Ігор Кондратюк розповів правду про борги Віталія Козловського
Ігор Кондратюк розповів правду про борги Віталія Козловського

Кондратюк припустив, що з Віталія кошти стягують ще й за якийсь кредит, якщо в нього на руках майже не залишається зарплати військового. Він також звернувся до побратимів Козловського та наголосив, що не забирає собі навіть значної частини зарплати їх кумира, а також не має права перешкоджати виконавчим службам у виконанні їхньої безпосередньої роботи.

— “Я не забираю, я повертаю своє” – каже телеведучий.

Завершується розгромна публікація на доволі позитивній ноті. Ігор Васильович побажав Козловському вдалої служби та повернення додому із Перемогою. А ще – багато концертів, виплати всіх боргів та перетворення на законослухняного громадянина.

Судові розгляди по борговій справі Козловського тривають майже 10 років. Ще в 2012 році Віталій розірвав контракт зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та пішов у вільне плавання. Але чомусь продовжив виконувати пісні на концертах, незважаючи на те, що авторські права на них знаходяться у його колишнього продюсера. Ігор Васильович подав позов до суду і на сьогоднішній день сума боргу за порушення авторських прав складає 2 мільйона гривень.

— “Один мільйон я вже виплатив” — раніше повідомляв Віталій Козловський. — “Потім полетіли нові позови. Зараз повинен заплатити ще 2 мільйони”.

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.