Чи правда, що помер Сергій Сивохо? Новина про смерть гумориста сколихнула український шоу-бізнес

Сергій Сивохо помер, але це не точно! ЗМІ росії поширили сумну новину! Шоумен, гуморист та тренер першого сезону "Ліги Сміху" пішов з життя. Але невдовзі з'ясувалось, що він тільки готується.

Сергій Анатолійович Сивохо — український шоумен та гуморист, який набув слави завдяки блискучій грі за команду “Дрім-Тім”, участі в КВК та зйомкам в кіно. В 2000-х роках Сергій Сивохо був ведучим розважального шоу “Прихована камера” на плюсах. З 2011 по 2013 роки він продюсував програму “Велика різниця по-українськи”, а після початку війни навіть встиг перекваліфікуватися у політика та попрацювати радником секретаря СНБО. За інформацією, що надавали пропагандистські ресурси, Сергій Анатолійович помер на 55-му році життя у окупованому росіянами Донецьку.

В ніч на 17 жовтня соцмережами поширилася новина про смерть гумориста Сивохо. Щоправда, її розповсюджували виключно російські пабліки, а родичі шоумена досі не надали офіційної інформації з цього приводу.

Вмер Сергій Сивохо
Помер Сергій Сивохо

Новину про смерть українського гумориста першою повідомила Ганна Ревякіна (мешканка Донецька та членкиня так званого “Союзу письменників ДНР”). Її публікацію миттєво розтиражували пропагандистські Telegram-канали та російські ЗМІ.

Ганна Ревякіна повідомила про смерть Сергія Сивохо
Ганна Ревякіна повідомила про смерть Сергія Сивохо

Згодом першоджерела спростували свою ж інформацію, заявивши, що Сергій Сивохо перебуває у вкрай важкому стані у лікарні. Та ж сама Ревякіна написала, що Сивохо — живий, але лікарі вже готуються відключити чоловіка від систем життєзабезпечення, бо на фоні сепсису в нього розвинулася поліорганна недостатність. Також вона у своєму дописі зазначає, що рідним Сергія Анатолійовича нібито запропонували вже з ним попрощатися.

Сергій Сивохо довгий час страждав від зайвої ваги, а також хворів на виразку шлунку та хронічний бронхіт з астматичними компонентом. Після діагностування виразки лікарі наполегливо радили йому скинути зайві кілограми. Сивохо сів на дієту та за рік схуд на 50 кг. Але через малорухливий спосіб життя в його легенях накопичилися рідина і лікарям довелося вводити шоумена у штучну кому, щоб вирішити цю проблему.

До речі, деякі українські колеги гумориста теж встигли висловити свої співчуття з приводу його смерті. Так зробив, наприклад, ведучий шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов у своєму Інстаграмі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?