“Щастя любить тишу”: Євген Клопотенко здивував прихильників весільними світлинами біля РАЦСу

Відомий український кухар Євген Клопотенко приймає вітання: Одружився або щось рекламує? Гаряча інтрига від кулінара, кринжовий сірий костюм та ім'я нареченої.

Євген Клопотенко — відомий український кухар, телеведучий та бізнесмен, який займається популяризацією національних українських страв та готує їх в ефірах на своєму Youtube-каналі. А ще Євген є засновником соціального проекту “Нове шкільне харчування”, який розвивається під патронатом першої леді України Олени Зеленської.

Особисте життя красеня-кухара турбує багатьох дівчат країни, але до останнього часу сам Євген намагався його приховувати від суспільства. Все, що було відомо про Клопотенка — не одружений, дітей немає. Кулінар розповідав, що з дівчатами він зустрічається, але з жодною з них не живе під одним дахом. Він наголошував, що його життя – це суцільна кар’єра, а ось на сімейні стосунки часу зовсім не залишається. Кожну дівчину Євген одразу попереджає, що не зможе приділяти їй багато уваги, оскільки більшість часу зайнятий розвитком своєї кулінарної справи.

Головний кухар країни Клопотенко одружився
Головний кухар країни Клопотенко одружився

Аж ось, в Instagram українського кухара з’явилася красномовна світлина, що приголомшила шанувальників кулінарного таланту Клопотенка. На ній парубок позує на фоні київського РАЦСу у великому сірому костюмі, кроксах та рожевій футболці. Поряд з ним — красуня-наречена у весільній сукні, кросівках та темно-золотому кожусі.

Поява весільних світлин стала справжньою несподіванкою для фанатів Євгена Клопотенка. Багато шанувальників одразу почали вітати його з весіллям та бажати “діточок, як на небі зірочок” або “маленьких Клопотенків”.

Відомий український кухар Євген Клопотенко приймає вітання: Одружився або щось рекламує?
Відомий український кухар Євген Клопотенко приймає вітання: Одружився або щось рекламує?

Подробиці події пан Євген не назвав, але пообіцяв, що невдовзі все розповість. Весільні світлини він підписав коротенькою фразою:

– Щастя любить тишу і коли про нього мовчать

Багато підписників в соцмережах сприйняли новину про весілля Клопотенка всерйоз. Коментарі під публікацією в Telegram та Instagram відомого кухара рясно прикрашені вітаннями з днем створення нової сім’ї та побажаннями щасливого сімейного життя. Серед тих, хто вже привітав Євгена, є й Злата Огнєвіч, а також – Jerry Heil.

Знайшлися серед підписників і такі, хто з недовірою віднісся до новини про весілля. Деякі скептично налаштовані громадяни з великим сумнівом заявили, що молодята на світлині мають ну дуже дивне вбрання, котре, скоріш тягне не на весільний наряд, а на рекламну компанію.

Ось лише декілька коментарів, залишених шанувальниками під публікацією в Instagram Євгена Клопотенка:

– Вітаю. Бажаю вам сирника і пляцків на весіллі, холодцю, бурачків і червоної риби

– Клас. Щастя молодятам і діточок, як на небі зірочок. Любові і багато щасливих моментів

–  Сказать йому, що він забув тапочки перевзуть?

– Ви вірні своїм кроксам))) Отакої вірності бажаю вашому шлюбу

– А мені здається, що то зйомки нового збору

– Воууу, вітаю вас, котики

– Вітаю вас. Радий був бути єдиним гостем

– Не міг Євген одружуватися у такому крінжовому костюмі

Євген Клопотенко здивував прихильників весільними світлинами біля РАЦСу
Євген Клопотенко здивував прихильників весільними світлинами біля РАЦСу

Наречена, з якою Євген Клопотенко позує на світлинах — солістка гурту OY Sound System на ім’я Вікторія Родко. Вона вдягнена у довгу весільну сукню та фату, а в руках тримає букет ніжно-рожевих квітів.

Наразі невідомо точно, чи одружився Клопотенко насправді, чи це — просто чергова роль у рекламному проекті задля привертання уваги. Офіційних коментарів від самого шеф-кухаря поки що немає.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?