Після розбірок з Кондратюком: Козловський повідомив, що розпочав новий етап служби, але не в Нацгвардії

"Подробиці - згодом": Козловський пішов з Нацгвардії, але Кондратюк тут не при чому — просто перевели до іншої частини. В житті військового розпочався черговий етап

Український співак, заслужений артист України та військовослужбовець збройних сил України Віталій Козловський останнім часом часто з’являється у новинах з приводу своїх боргів перед колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Але нинішня новина до Ігоря Кондратюка не має ніякого відношення, бо вона – про військову кар’єру співака та танцюриста, що майже рік виступав в балеті у співачки Руслани.

Зовсім несподівано для шанувальників Козловський в Stories свого Instagram повідомив, що в його житті розпочався черговий етап.

– “Більше не в Нацгвардії” – написав військовослужбовець.

"Подробиці - згодом": Козловський пішов з Нацгвардії
Подробиці – згодом: Козловський пішов з Нацгвардії

Подробиці того, чому саме він пішов з Нацгвардії, артист не розголошує, але пообіцяв розповісти про них трохи пізніше.

Втім раніше Віталій Козловський вже повідомляв про те, що його перевели до іншої військової частини і зараз він перебуває в Києві. За словами самого ж співака — у новій частині в нього буде більше можливостей для якісної допомоги військовим.

До лав Збройних сил України Козловський долучився влітку 2023 року — відразу після того, як йому надійшла повістка з військкомату. Співак пройшов спеціальну військову підготовку, потім — склав Присягу и був направлений на службу. Військова справа навіть змусила артиста кардинально змінити свій імідж. Побратими Віталія тоді поголили його налисо.

Віталій Козловський: від співака до військовослужбовця
Віталій Козловський: від співака до військовослужбовця

Військова служба Козловського перехрещується з постійними судовими справами, які ініціює колишній продюсер співака та ведучий музичного шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк. Саме з шоу Кондратюка розпочався колись творчий шлях Віталія Козловського до великої сцени. Чи міг молодий та перспективний співак тоді собі уявити, що багато років потому буде виплачувати величезний борг продюсеру за порушення авторських прав на пісні? Адже саме в нинішні непрості часи із військової зарплатні Віталія стягують на рахунок Кондратюка великі суми грошей, тому військовослужбовець отримує свої кошти не в повному обсязі.

Козловський повідомляв, що намагався домовитися із Кондратюком, про те, щоб призупинити виплати боргу на час військових дій. Проте, продюсер відмовився та обізвав колишнього протеже “брехуном”.

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.