“Вдумайтесь: ви в народженні дитини бачите вигоду”: Лілія Ребрик відповіла на хейт і запросила до коментарів

Телеведуча Лілія Ребрик дала відсіч хейтерам та розповіла, чому насправді зважилася народити третю дитину: "Люди народжують дітей, бо люблять одне одного"

Актриса та ведуча каналу “Дім” Лілія Ребрик декілька днів тому розповіла в своєму Instagram  про третю вагітність. Ця приємна новина викликала багато позитивних емоцій у прихильників акторки.  Але знайшлися і ті, хто побачив у вагітності скритий сенс. Адже народжувати третю дитину та ще й надскладний час для країни — зовсім незрозуміле рішення. В коментарях до допису Лілії здійнялася хвиля хейту:

—   Нащо це все напоказ? Адже стільки горя в нашій державі? Думайте перед тим, як влаштовувати такі показушні фото

—   Деякі сім’ї рожають, бо Бог дав, не замислюючись над кількістю та контрацепцією, деякі — щоб відкосить. А тут кохання? Не смішіть. Чи зальот, чи відкос.

Деякі коментатори серйозно висловлювали думки про те, що ніби то телеведуча завагітніла заради того, щоб… врятувати від військової служби свого чоловіка Андрія Дикого. Адже зараз, під час військового стану, українські чоловіки віком від 18 до 60 років можуть виїхати за кордон тільки при наявності довідки про непридатність до служби, або ж якщо вони виховують троїх та більше неповнолітніх дітей. Отже, частина фоловерів вирішила, що вагітність Лілії запланована саме з метою “відмазати” коханого чоловіка від військової служби.

Ведуча відповіла на хвилю хейту новою публікацією в Instagram.

 

—   Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб “відкосити від армії” або виїхати за кордон, що з вами? — запитує пані Лілія у хейтерів.

 

В новому дописі ведуча програми “Ранок Вдома ” на каналі “Дім” обурюється та переймається тим, що деякі з підписників розглядають маленьку та ще ненароджену дитину лише як інструмент для досягнень якихось цілей.

Телеведуча Лілія Ребрик дала відсіч хейтерам
Телеведуча Лілія Ребрик дала відсіч хейтерам

–         Ви за якими життєвими  принципами взагалі живете? — питає майбутня матуся.

 

А потім додає, що народжувати немовлят можна не тільки заради якоїсь користі, а й тому, що двоє людей просто одне одного кохають та бажають оточити цим коханням і своїх дітей.

 

Також Лілія Ребрик наголошує, що її родина може собі дозволити народження ще одного малюка бо вони з чоловіком офіційно працюють та сплачують податки.

"Що з вами?": вагітна Лілія Ребрик після почутого на свою адресу дала відсіч всім, хто всюди шукає вигоду
Що з вами?: вагітна Лілія Ребрик після почутого на свою адресу дала відсіч всім, хто всюди шукає вигоду

В завершенні своєї публікації Лілія пропонує недоброзичливцям сприймати оточуючий світ не через вигоду, а через серце та любов:

 

–         З цього ракурсу він значно цікавіший — додає телеведуча.

Лілія Ребрик відповіла на хейт і запросила до коментарів
Лілія Ребрик відповіла на хейт і запросила до коментарів

Лілія Ребрик зазначила, що коментарі під її дописами відкриті і їй дуже довподоби переглядати фантастичні версії хейтерів про причини своєї вагітності. Вона зазначає, що жодного коментаря ще не видалила.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?