Ранок після весілля. Євген Клопотенко приготував сніданок для коханої: “Треба добре поснідати”

"Отаке сімейне життя". Відомий український ресторатор Клопотенко продовжує інтригувати шанувальників: загорнувся у ковдру, надів темні окуляри та приготував сніданок на двох.

Євген Клопотенко нещодавно примусив своїх прихильників добряче похвилюватися. На щастя, ці хвилювання були приємними. Шеф-кухар в своєму аканті Instagram зробив новий допис з… весільними світлинами. Подробиці, звісно, не повідомив, але обіцяв це невдовзі зробити.

І ось наступного ранку в акаунті Євгена з’явилися нові світлини. Ресторатор та керівник соціального проекту “Нове шкільне харчування” позує на фоні Андріїівського Узвозу в Києві із невеличкою чашкою кави в руках та у чорних сонцезахисних окулярах. Він загорнутий у білу ковдру з крупним геометричним малюнком і абсолютно самотній, але ж продовжує тримати інтригу:

– Після весілля треба гарно снідати — зробив підпис до публікації пан Євген.

Відомий український ресторатор Клопотенко продовжує інтригувати шанувальників
Відомий український ресторатор Клопотенко продовжує інтригувати шанувальників

Оскільки кухар був наодинці, його підписники почали задавати питання щодо молодої дружини. Деякі з них бажали ресторатору міцного кохання, інші — щастя зі смаком Перемоги.

– Людина, яка могла собі забажати весілля на пів країни. Скромно, в кроксах, “подробиці згодом”. Тим часом інше весілля у Львові — бал Сатани. Одна країна — пише під дописом підписниця з ніком @movlyasha.

Дехто з коментаторів припускає, що весілля було не справжнім. Інші радіють, а деякі з фоловерів навіть докоряють власнику сторінки в тому, що він обманює.

Тепла ковдра, сонцезахисні окуляри та ранкова кава: перші кадри сімейного життя Євгена Клопотенка
Тепла ковдра, сонцезахисні окуляри та ранкова кава: перші кадри сімейного життя Євгена Клопотенка

В будь-якому випадку, додаткова інформація з приводу весільних фото кухаря Клопотенка може з’явитися у будь-яку мить. А поки її немає – можна насолоджуватись іншими світлинами та рецептами, які публікує самий відомий кухар країни. Пиріг від тата, традиційні ранкові сирники та смачна лазанья — це лише невеличка частина кулінарних творів, якими щедро ділиться Євген Клопотенко.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?