Настя Приходько знайшла час для перегляду серіалу “Ботоферма”: зірці у стрічці дісталася роль співачки Тати

Співачка Настя Приходько опанувала суміжну спеціальність і знялася в мінісеріалі. Прем'єра стрічки відбулася ще 5 жовтня, але зірка спромоглася переглянути "Ботоферму" тільки зараз.

Серіал на нагальну тему зняв телеканал ICTV2. Чотирисерійна стрічка “Ботоферма” показує українцям використання таємних інструментів пропаганди в соцмережах. Глядачі, переглянувши стрічку, мають усвідомити, що кожен може стати жертвою пропаганди через кібератаку.

Кадр із мінісеріалу Ботоферма

Насті Приходько довірили зіграти роль співачки Тати, що, в принципі, їй дуже добре знайомо. Знаменитість не сповістила про свої враження від перегляду, тож доведеться прихильникам зірки робити висновки самотужки.

Роль у співачки епізодична. Вона з’явиться лише в одній серії. З колег Приходько участь у стрічці взяв гурт ТНМК, саундтрек якого “Гранули” звучить упродовж показу.

У центрі сюжету драми молодик, якого зіграв Максим Самчик. Його герой працює на столичній ботофермі й вступає в нерівну боротьбу з потужним суперботом. “Ботоферма” охоплює період з 2020 року до повномасштабного вторгнення, коли найбільше активізувалися інструментарії ворожої пропаганди.

Кадр із мінісеріалу Ботоферма

Провінційного телеведучого вигнали з роботи, тому доводиться хапатися за першу-ліпшу роботу. Подругу Антона Паліниці Нату грає Дарʼя Легейда. А роль мами головного героя виконала Римма Зюбіна.

Виробництвом стрічки займалася “Основа Фільм Продакшн”. Саме тут зняли шикарний фільм “Мама” з продовженням та сумнозвісного “Юрика”. Але на цей раз, здається, вдалося розповісти доволі актуальну злободенну історію, пояснивши глядачам, як їхню свідомість поступово захоплює армія ботів і починає диктувати власні умови.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?