Видалила всі фото з коханим: колишній чоловік Лорак через чотири місяці після весілля посварився з дружиною

Мурат Налчаджиоглу посварився с дружиною — чи буде розлучення? Лілія Реус відписалася від коханого, видалила статус "дружина" та весільні фото. Що сталося?

Колишній чоловік Ані Лорак чотири місяці тому знов зареєстрував законний шлюб з майстром візажу Лілією Реус. Численні фото щасливої пари створювали картинку ідеальної родини, але, здається, виявилися суцільною ілюзією. Два дні тому турецький бізнесмен та його нова дружина спровокували хвилю чуток про своє розлучення. Що трапилось? Розповідаємо у нашій публікації.

Дві жінки Мурата Налчаджиоглу: Ані Лорак та Лілія Реус
Дві жінки Мурата Налчаджиоглу: Ані Лорак та Лілія Реус

Чутки про імовірне розлучення колишнього чоловіка Ані Лорак поширилися соцмережами 18 жовтня. Подружжя не робило ніяких офіційних заяв з приводу своїх взаємовідносин, але підписники і без них прийшли до певних висновків. Справа в тому, що з Instagram Лілії Реус зникли всі спільні світлини з Муратом Налчаджиоглу. Дівчина видалила навіть весільні фото, а з шапки профілю прибрала статус “дружина” та відписалась від чоловіка. До речі, світлини з коханою видалив у своєму блозі Інстаграм і сам Мурат.

Радикальні заходи, вжиті молодятами у соцмережах, дуже здивували прихильників цієї пари. Багато хто з шанувальників пари припускає, що між подружжям стався серйозний конфлікт. Скоріш за все Мурат та Лілія знаходяться на межі розлучення.

Лілія Реус: друга дружина Мурата Налчаджиоглу
Лілія Реус: друга дружина Мурата Налчаджиоглу

Наразі відомо, що Мурат Налчаджиоглу перебуває у Туреччині, а ось Лілія залишилася в Україні. Можливо, саме через велику відстань між ними і пробігла чорна кішка. Варто зазначити, що Лілія з Муратом разом — вже 3 роки. Але весілля вони відзначили лише 4 місяці тому. Далі їх очікував медовий місяць, який подружжя відзначило на Батьківщині бізнесмена, у Туреччині. Відомо також, що з ними ці щасливі моменти життя розділила донька Мурата від шлюбу зі співачкою Ані Лорак — Софія.

Цікаво, що молоде подружжя всіляко підтримує українських воїнів, на відміну від Ані Лорак, що віддала перевагу виступам у росії. Лілія з Муратом зажди допомагають армії України.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?