“Набрала зайвих килограмів”: Ольга Цибульська розвіяла всі чутки про свою вагітність та показала живіт

"Я просто жирна": 37-річна українська співачка Оля Цибульська під час бесіди зі Славою Дьоміним спростувала чутки про вагітність та попросила людей відчепитися.

Оля Цибульська — відома в Україні співачка, телевізійна та радіоведуча. Глядачі пам’ятають її за проектом “Фабрика Зірок”, де молода виконавиця змогла отримати перемогу та стати на ньому тріумфаторкою. Раніше пані Ольга працювала на Новому Каналі, де вела одразу 2 програми: “Зона ночі” та “Підйом”.

Ольга Цибульська розповіла про комплекси та зайву вагу
Ольга Цибульська розповіла про комплекси та зайву вагу

На днях Оля Цибульська побувала в гостях у Youtube-блогера Слави Дьоміна та розповіла багато цікавих моментів зі свого нинішнього життя. Під час розмови ведучий торкнувся й теми вагітності. Шанувальники Цибульської помітили, що останнім часом співачка добряче набрала зайвих кілограмів. Серед її підписників почали розповсюджуватися чутки про те, що Оля готується до нового статусу — Мами.

— “Я просто жирна, і Слава — теж” — усміхаючись, повідомила пані Ольга.

Також вона наголосила, що тема людської зовнішності дуже болюча та складна. В якості прикладів співачка навела боротьбу з онкологією, коли людині через хворобу доводиться втрачати волосся на голові чи сильну депресію, коли зайва вага з’являється через прийом антидепресантів та сильний стрес, що впливають на гормональний фон.

Оля Цибульська розповіла про те, що в 2019 році їй вдалося сильно схуднути. В той час вона важила всього лише 55 кг. Але на тлі непростої ситуації в країні вона знов почала “заїдати” свої стреси і тому зараз цифра на вагах її зовсім не задовольняє:

— ” Моя вага: 68″ — повідомила вона в інтерв’ю Дьоміну.

Ольга Цибульська поговорила про стрес та вагітність зі Славою Дьоміним
Ольга Цибульська поговорила про стрес та вагітність зі Славою Дьоміним

Також Оля Цибульська зазначила, що зайва вага — це великий комплекс, з яким вона веде боротьбу все життя. Співачка наголосила, що завжди вибирає любов до себе. Бо коли себе любиш, то в самих складних ситуаціях кажеш сама собі — життя головне не спустити під укіс. Тому треба вставати і працювати над собою. Також Оля попросила хейтерів не бути такими агресивними, бо на тлі складної ситуації рівень ментального болю у всі українців і так надмірний.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?