Актор Андрій Ісаєнко став жіночим лікарем по-українськи: більше не Захар Беркут

Український актор театру і кіно Андрій Ісаєнко змінив амплуа. Тепер глядачі можуть бачити його на екрані не у військовій формі або середньовічному вбранні. Він став акушером-гінекологом

Андрій Ісаєнко — талановитий український актор, який має звання Заслуженого артиста України та є лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка. За свою акторську кар’єру Ісаєнко встиг зіграти чимало ролей в кіно та театрі. Серед його знакових робіт — роль солдата з позивним “Субота” у військовій драмі Ахтема Сеітаблаєва “Кіборги”, мірошника Левка в українській повнометражній стрічці “Казка про гроші” і, звісно — німого коваля Петра в українсько-американському фільмі “Захар Беркут”, режисерами якого стали Ахтем Сеітаблаєв та Джон Вінн.

актор Андрій Ісаєнко в фільмі Захар Беркут
актор Андрій Ісаєнко в фільмі Захар Беркут

Зараз Андрій Ісаєнко грає головну роль у новому серіалі телеканалу “1+1” — “Жіночий лікар. Нове життя”. Українська сучасність серйозно впливає на сюжети кінострічок, що створюються режисерами.

Нова робота Андрія Ісаєнка теж пов’язана з реальними подіями в країні. За сюжетом його герой — талановитий лікар-гінеколог Михайло Гончар. Раніше він мешкав в Сєвєродонецьку, але на тлі військових дій змушений був переїхати до Києва. В своєму місті Михайло очолював пологове відділення, але воно було вщент зруйноване після авіанальоту. Лікар залишився не тільки без роботи — його домівку теж знищили російські окупанти. Тому в Києві Михайло Гончар починає життя з чистого аркуша.

Андрій Ісаєнко відомий в Україні як актор серіалів
Андрій Ісаєнко відомий в Україні як актор серіалів

В столиці лікар влаштовується працювати в Науково-дослідний центр акушерства та репродуктології. Пацієнтки талановитого гінеколога мають патології та ускладнення вагітності. Вони приїздять до центру з усієї країни і отримають тут дійсно кваліфіковану допомогу.

Актор нещодавно поділився власними враженнями від зйомок у новому кінопроекті на лікарську тематику. Виявилося, що в цій кінострічці він знімається разом зі своєю донькою Марусею, що на початку вересня пішла до першого класу. Для дівчинки цей акторський досвід став першим, а на знімальний майданчик вона потрапила випадково, бо її ні з ким було залишити вдома.

Актор зізнається, що хвилювався за Марійку більше, ніж за самого себе. Втім, дівчинка не планує пов’язувати своє життя з акторською кар’єрою. Марічка Ісаєнко мріє стати художницею.

Наордний актор України Андрій Ісаєнко
Наордний актор України Андрій Ісаєнко

Роль Михайла Гончара — одна з найуспішніших для Андрія Ісаєнка. Серіал “Жіночий лікар. Нове життя” йде щодня, з понеділка по четвер, на каналі “1+1” — о 20.30.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?