Зірка серіалу “Папік” Дар’я Петрожицька стала нареченою та показала майбутнього чоловіка: він романтик

Замість "Папіка" — молодий романтик: українська акторка театру та кіно Дар'я Петрожицька виходить заміж і вже похвалилася весільною каблучкою з діамантом. Відверта розповідь про освідчення в Італії

Українська актриса театру та кіно Дар’я Петрожицька декілька днів тому повідомила шанувальникам своєї творчості приємні новини — вона скоро змінить статус та стане дружиною! Коханий чоловік Олексій, стосунки з яким почали розвиватися у 2021 році, зробив красуні офіційну пропозицію.

Зазвичай Дар’я не розголошує подробиці особистого життя у соцмережах, але з приводу майбутнього весілля вона вирішила зробити виключення. Скромна публікація, де Даша на світлині — поряд з якимось молодим хлопцем, сфотографованим зі спини — супроводжувалась лише одним єдиним сердечком світлого кольору. Підписники, звісно, бажали подробиць і вони не заставили себе довго чекати.

Зірка українського серіалу “Папік” в розмові з блогером Аліною Шаманською розповіла про те, що прийняла офіційну пропозицію руки та серця від свого хлопця Олексія та наразі готується до нового статусу — дружини.

Підписники вітають Дар'ю Петрожицьку із майбутнім весіллям
Підписники вітають Дар’ю Петрожицьку із майбутнім весіллям

В якості доказу Дар’я продемонструвала розкішну каблучку зі справжнім діамантом, яку їй подарував коханий. Також акторка трохи розповіла про взаємовідносини зі своїм обранцем, а також — про саму пропозицію.

За словами Петрожицької — зараз вони з Олексієм мешкають за кордоном. Освідчення та пропозицію щодо весілля він зробив дівчині під час їх спільного відпочинку в Італії. Дар’я каже, що чекала цього кроку дуже давно, але найважливішими саме для неї були сакральні моменти. Актриса хотіла бути впевненою в тому, що у її коханого — дійсно серйозні наміри.
Освідчення у коханні видалося доволі романтичним. За словами Даші – вона до останнього нічого не підозрювала.

Зірка серіалу Папік Дар'я Петрожицька стала нареченою та показала майбутнього чоловіка
Дар’я Петрожицька скоро стане дружиною: хлопець зробив їй офіційну пропозицію

Чоловік став перед нею на коліно з тою самою каблучкою в руці в самий незручний момент, коли вона сама була не при параді та з немитою головою. Також артистка пригадала, що ввечері вони з коханим відправилися на прогулянку і сіли покататися на гондолі. Коли гондола запливла до якоїсь красивої вулички — Олексій запропонував їй зробити красиве фото на фоні гарного місця. Поки дівчина залізала на стільчик — обранець дістав каблучку та став на коліно. Зірка українського кіно зізнається, що не очікувала такого повороту подій, але дуже зраділа.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?