Валерій Меладзе вперше висловився про розлучення брата з українською співачкою: “Завжди був аполітичним”

Розлучення композитора Костянтина Меладзе з українською співачкою Вірою Брежнєвою прокоментував його брат Валерій. Причина – в сімейних розбіжностях, а політичні погляди ні до чого

Нещодавно український шоу-бізнес сколихнула новина про чергове зіркове розлучення. Цього разу в список тих, хто розійшовся як у морі кораблі, потрапили композитор Костянтин Меладзе та співачка українського походження Віра Брежнєва. Їх шлюб почався зі скандалу, бо Меладзе заради нового кохання пішов від першої дружини, проіснував 8 років та завершився майже непомітно.

В жовтні 2023 року Віра Брежнєва офіційно прокоментувала розлучення з Меладзе
В жовтні 2023 року Віра Брежнєва офіційно прокоментувала розлучення з Меладзе

Сама Віра Брежнєва на тлі чуток про розлучення все ж зробила офіційну заяву та повідомила, що розлучення з композитором сталося майже рік тому. Але причин розставання називати не стала.

І ось, свій коментар щодо розлучення пари дав і рідний брат Костянтина — співак Валерій Меладзе. Попри заяви деяких російських пропагандистів про те, що шлюб старшого Меладзе розсипався через різні політичні погляди щодо ситуації в Україні, Валерій наголосив, що причина розлучення — зовсім не політика.

Валерій Меладзе прокоментував розлучення свого брата
Валерій Меладзе прокоментував розлучення свого брата

За словами співака, між його братом і тепер вже колишньою дружиною Брежнєвою було чимало сімейних розбіжностей. Саме це призвело до того, що шлюб дав тріщину.
Валерій Меладзе каже, що придумана версія про політичні розбіжності Костянтина з дружиною — повне безглуздя.

– Костя – абсолютно аполітичний — наголошує виконавець.

Чутки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої вперше поповзли на початку червня 2022 року. Офіційне підтвердження цієї інформації з’явилося лише через рік — у жовтні 2023 року від самої співачки. Причини розірвання шлюбу подружжя досі не коментує.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися майже рік тому
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися майже рік тому

Втім, деякі хейтери та ЗМІ поширювали чутки — ніби то питання розлучення зіркової пари пов’язане з тим, що у подружжя — різні політичні погляди на ситуацію між росією та Україною. Якщо Брежнєва засуджує вторгнення сусідньої країни в Україну, допомагає біженцям з рідної країни та працює волонтером, то її колишній чоловік Костянтин лише відмовчується та відпочиває у Європі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?