“Ситуація показова”: Маша Єфросиніна вперше висловилась про виступ Олі Полякової на скандальному весіллі

Маша Єфросиніна вперше прокоментувала виступ своєї подруги Олі Полякової на львівському весіллі: "Старі схеми вже не працюють. Це - новий урок для артистів".

Львівське весілля звичайнісінького екс-прокурора Ростислава Ільницького обернулося великим скандалом — причому не тільки для самого нареченого, але й для його зіркових гостей. Під роздачу попали відомі українські артисти, що розважали всіх присутніх на урочистостях. Серед них — Дзідзьо, Олександр Пономарьов та Королева Ночі Оля Полякова.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова - колеги в роботі, подруги в житті
Маша Єфросиніна та Оля Полякова – колеги в роботі, подруги в житті

Колега Полякової по проекту “Дорослі Дівчата” Маша Єфросиніна дала свій перший коментар з приводу її участі в дорогому весіллі. Блогерка наголосила, що ситуація зі співами наших артистів на весіллі у Львові є показовою. Зараз, коли в країні вирують воєнні дії — старі схеми роботи для артистів вже не актуальні. Якщо раніше замовлення співака чи ведучого на приватну вечірку мало кого цікавило, то зараз українські громадяни знаходяться у вкрай нестабільному емоційному стані і дуже бурхливо реагують на будь-яку, навіть саму маленьку несправедливість.

Реакція суспільства на львівське весілля колишнього прокурора Ільницького, де один тільки торт коштував близько 100 тисяч гривень, на думку Марії Єфросиніної:

– “Покарала артистів принаймні психологічно”

Марія каже, що витримати такий тиск з боку суспільства морально дуже важко. Але всі учасники скандального весілля вже зробили свої висновки. Ще ведуча та блогерка зазначила, що ситуація з розкішним весіллям стала новим уроком для всіх українських артистів та співаків. Раніше і суспільство, і інші творчі люди не звертали уваги — хто і де виступає.

Прокурор Ільницький з нареченою
Прокурор Ільницький з нареченою

Наразі настали буремні часи, тому реакція суспільства на подібні заходи — обурлива та справедлива. Тому, на думку Марії, артистам слід більш ретельніше перевіряти замовлення на проведення корпоративів та вечірок, бо старі норми вже не актуальні та перестали працювати.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?