Гуморист Максим Галкін співає українською: зал зустрів його оплесками, а українці — дякують за підтримку

Максим Галкін продовжує підтримувати українців. На концерті у Варшаві він заспівав українською мовою пісню, що була шалено популярною у 90-х роках. Хто її виконував раніше?

Гуморист та шоумен з росії Максим Галкін з самого початку воєнних дій всіляко підтримує українців. Він неодноразово висловлював свою громадянську позицію щодо ситуації в нашій країні, за що навіть набув статусу іноагента у себе на Батьківщині. Втім, це артиста мало бентежить. Він продовжує надавати допомогу та підтримку українському народові.

Зараз гуморист перебуває у європейському турі и побував у Варшаві з концертом. Під час свого виступу Максим приємно здивував публіку, заспівавши популярну пісню на чистій українській мові.

Хіт 90-х років “Піду втоплюся у річці глибокій” прозвучав у виконанні Галкіна зі сцени у Варшаві. В 1990 році цю ж композицію ефектно виконував український співак Андрій Миколайчук. Вперше пісня у його виконанні прозвучала на відбірковому етапі фестивалю “Червона Рута” у 1989 році та неочікувано для виконавця зайняла 1 місце. Потім композиція була виконана знов — вже на республіканському етапі конкурсу. Андрій Миколайчук створив під неї дуже незвичний образ — точнісінько шоумен з 90-х. Чорний фрак, леопардова пов’язка на лобі, сорочка кольору хакі та букет квітів у руці був доповнений ефектними та в чомусь кумедними танцювальними рухами. Цей номер зробив Миколайчука відомим та приніс йому приз глядацьких симпатій. Пісня дуже сподобалася українським слухачам і стала неймовірно популярною.

Багато українців сприйняли виступ Максима Галкіна як акт солідарності по відношенню до їхньої країни та подякували шоумену за підтримку. В той же час у росії виконання гумористом української композиції сприйняли вкрай негативно. Там його знов охрестили зрадником Батьківщини, оскільки під час концерту він відверто заявив про підтримку та допомогу Україні. А ще пожартував у своєму стилі:

— це в мене така Пугачовщина. Ну, не завдяки дружині.

Цим висловом гуморист натякнув на Омеляна Пугачова, який був отаманом у донських козаків та очолював селянське повстання в російській імперії в період с 1773 по 1775 роки.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.