“Весілля є”: Оля Цибульска публічно розповіла про свої заробітки, на які купує сумочки та знімає кліпи

Заробіток на весіллях є не тільки в Полякової. Інша Оля українського шоу-бізнесу теж отримує з них гонорари. Цибульська розповіла про свій прибуток та фінансові приорітети

Нещодавно українська співачка Ольга Цибульська дала велике інтерв’ю Youtube-блогеру Славі Дьоміну та розповіла про депресію, чоловіка-депутата, власну книжку і, звісно, заробітки під час повномасштабного вторгнення недоброзичливих сусідів.

У бесіді з ведучим Youtube каналу “Слава+” співачка зізналася, що зараз, коли в Україні склалася дуже непроста економічна ситуація — питання заробітку є особливо гострим. Наразі основним джерелом прибутку для співачки стали… весілля. Так, незважаючи на воєнний стан, українські громадяни все ж продовжують створювати нові родини та влаштовувати весільні свята. І там у нагоді стають послуги ведучих та музичних виконавців.

Ольга Цибульська розповідає, що їй було дуже важко наважитися на участь у весіллях. Перед нею стояло питання про доречність подібних заходів. Але потім співачка зрозуміла, що весілля — це якраз про життя і про продовження життя.

Ольга Цибульська побувала в гостях у Слави Дьоміна
Ольга Цибульська побувала в гостях у Слави Дьоміна

Також виконавиця патріотичної пісні “Ми з України” наголосила, що спілкується з молодятами персонально і обов’язково обговорює формат свята. Звісно, що зараз він дещо змінений і вже немає тих гучних заходів за участю більш ніж 300 людей та красномовними танцями на столах. Але повністю відбирати можливість відсвяткувати створення нової родини теж не можна.

— І я одружила 4 пари військових, не брала гонорар — зізнається співачка.

Також в розмові з Дьоміним пані Оля поділилася інформацією про свої гонорари. За її словами – тут все залежить від ситуації, але загальна сума прибутку складає близько 5 тисяч доларів. Вона зізнається, що з цього доходу їй самій залишається дуже мало, бо вона вкладає великі фінансові інвестиції у розвиток власної творчості. Також Ольга Цибульська зазначає, що в неї й досі немає брендових сумок, бо успіх у житті вона міряє за іншими критеріями.

Співачка Ольга Цибульська розповіла про заробітки
Співачка Ольга Цибульська розповіла про заробітки

Для співачки більш важливо знімати кліпи та записувати нові пісні. В глобальному сенсі вона мріє і в подальшому розвивати українську пісенну індустрію.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?