“Весілля є”: Оля Цибульска публічно розповіла про свої заробітки, на які купує сумочки та знімає кліпи

Заробіток на весіллях є не тільки в Полякової. Інша Оля українського шоу-бізнесу теж отримує з них гонорари. Цибульська розповіла про свій прибуток та фінансові приорітети

Нещодавно українська співачка Ольга Цибульська дала велике інтерв’ю Youtube-блогеру Славі Дьоміну та розповіла про депресію, чоловіка-депутата, власну книжку і, звісно, заробітки під час повномасштабного вторгнення недоброзичливих сусідів.

У бесіді з ведучим Youtube каналу “Слава+” співачка зізналася, що зараз, коли в Україні склалася дуже непроста економічна ситуація — питання заробітку є особливо гострим. Наразі основним джерелом прибутку для співачки стали… весілля. Так, незважаючи на воєнний стан, українські громадяни все ж продовжують створювати нові родини та влаштовувати весільні свята. І там у нагоді стають послуги ведучих та музичних виконавців.

Ольга Цибульська розповідає, що їй було дуже важко наважитися на участь у весіллях. Перед нею стояло питання про доречність подібних заходів. Але потім співачка зрозуміла, що весілля — це якраз про життя і про продовження життя.

Ольга Цибульська побувала в гостях у Слави Дьоміна
Ольга Цибульська побувала в гостях у Слави Дьоміна

Також виконавиця патріотичної пісні “Ми з України” наголосила, що спілкується з молодятами персонально і обов’язково обговорює формат свята. Звісно, що зараз він дещо змінений і вже немає тих гучних заходів за участю більш ніж 300 людей та красномовними танцями на столах. Але повністю відбирати можливість відсвяткувати створення нової родини теж не можна.

— І я одружила 4 пари військових, не брала гонорар — зізнається співачка.

Також в розмові з Дьоміним пані Оля поділилася інформацією про свої гонорари. За її словами – тут все залежить від ситуації, але загальна сума прибутку складає близько 5 тисяч доларів. Вона зізнається, що з цього доходу їй самій залишається дуже мало, бо вона вкладає великі фінансові інвестиції у розвиток власної творчості. Також Ольга Цибульська зазначає, що в неї й досі немає брендових сумок, бо успіх у житті вона міряє за іншими критеріями.

Співачка Ольга Цибульська розповіла про заробітки
Співачка Ольга Цибульська розповіла про заробітки

Для співачки більш важливо знімати кліпи та записувати нові пісні. В глобальному сенсі вона мріє і в подальшому розвивати українську пісенну індустрію.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?