Донат на авто. Євген Клопотенко розповів, заради чого “оженився” та назвав суму сбору: “Два мільйони”

Євген Клопотенко пожартував заради благодійності. Весілля було несправжнім, але спричинило хвилю творчості в коментарях від Павла Зіброва: "Бо хрещений батько наш — то Донатик, то Донатик".

Таємниця самого смачного весілля країни розкрита! Ресторатор Євген Клопотенко одружився не по-справжньому, а заради благодійного збору.

Через декілька днів після загадкової публікації біля РАЦСу головний кухар країни вирішив розповісти усю правду про свій шлюб.

— Збираємо 2 мільйони не на хлопчика, не на дівчинку, а на авто для медиків Інтернаціонального Легіону — повідомив він у соцмережі Instagram

Євген також зазначив, що саме заради цього збору він пішов навіть на весілля і воно виявилося на диво приємним, а не стресовим заняттям. Отже, щоб придбати потужні автівки Pajero Wagon та переобладнати їх в кейсеваки — кухару та його команді треба зібрати близько двох мільйонів гривень. Клопотенко також повідомив, що ці машини будуть використовуватись для вивезення українських воїнів із складних точок протистояння на фронті.

Євген Клопотенко одружився заради збору
Євген Клопотенко одружився задля благодійного збору

В гумористичній манері ресторатор запросив підписників подивитися кліп “Донати”, заради якого він і вдягнув весільний костюм. А ще попросив скинути донат на Монобанку, поставити лайк допису, зробити репост і залишити свій коментар.

З останнім завданням блискуче впорався Павло Зібров. Він прокоментував публікацію Клопотенка одним з перших. Та що там прокоментував – фактично проспівав куплет зі своєї пісні, що взята за основу при створенні кліпу “Донати”:

— Швидкого збору! Бо хрещений батько наш — то Донатик, то Донатик.

Павло Зібров побажав Євгену Клопотенку швидкого збору
Павло Зібров побажав Євгену Клопотенку швидкого збору

А ось гуморист Василь Байдак, який виконав у кліпі роль водія, пообіцяв возити молодят містом доти, доки всі 2 мільйони не зберуть:

— Кидайте донати, бо я буду цю парочку возити містом, поки не зберемо 2 лями. І не бачити вам борщу. Хахахаха.

– “Донати, донати, донати… Гривні, доляри, з крипти. Кидайте, донати — кияни. Ви ж сестри мої й брати… Ми з вами зберем два мільйони. Бо два — краще, аніж мільйон. Придбаєм на запит військових автівки Pajero Wagon” — закликають українців Євген Клопотенко та Вікторія Родко.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?