“Більше половини йде на роботу команди”: розкрито гонорар Полякової за весілля і таємниця торту розбрату

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський розповів правду про львівське весілля та торт, а ще зазначив: «Масштабні заходи зараз не на часі, але для виконавців це — єдиний спосіб заробітку".

Михайло Ясинський, продюсер Олі Полякової – з’явився в ефірі у Youtube-блогера Слави Дьоміна та відразу повідомив українцям погану новину:

— іншого шоу-бізнесу у мене для вас немає.

Продюсер Полякоовї Михайло Ясинський прийшов на ефір до блогера Слави Дьоміна
Продюсер Полякової Михайло Ясинський прийшов на ефір до блогера Слави Дьоміна

Продюсер сказав, що подія, пов’язана з розкішним весіллям прокурора, на його думку – скоріш добра, аніж погана. Адже в Україні навіть попри складну ситуацію в економіці та на фронті, є заможні люди. Хтось працює за кордоном, хтось продає в Україні вироби власного виробництва. І витрачати власні заробітки люди можуть так, як їм хочеться. Ясинський наголошує, що в Україні зараз сильно зріс попит на соціальну справедливість, але до деяких подій все же треба ставитися філософськи.

Ясинський зазначив, що зараз у артистів заробіток на весіллях та корпоративах — майже єдине джерело прибутку. Також він розповів, що сума гонорару за скандальне весілля склала не 25 тисяч доларів, і навіть не 10. Оля Полякова заробила близько 4-5 тисяч доларів, але половина цієї суми точно піде в фонд співачки та на оплату роботи команди.

— Куди вона їх витратила, ми побачимо на концерті — наголосив Ясинський.

Родзинкою бесіди стала інформація про той самий торт за 100 тисяч гривень. Михайло Ясинський спочатку задавсь питанням про те, хто ж перевіряв вартість весільного кондитерського виробу. А потім повідомив, що за інформацією від одного з артистів, що виступав на весіллі у Львові — дорогоцінний торт лише вигадка. Він практично повністю був зроблений з пластику і лише верхівка залишилася їстівною.

Продюсер Олі Полякової прокоментував її участь у скандальному весіллі
Продюсер Олі Полякової прокоментував її участь у скандальному весіллі

Раніше Оля Полякова і сама коментувала свій виступ на весільному святі в компанії Дзідзьо та Олександра Пономарьова. Вона наголосила, що її команда не робить фінансовий аудит людей, які запрошують їх виступати в Україні. Також співачка повідомила, що для неї важливіше гарно виконувати власну роботу, а не витрачати час на розслідування про походження грошей своїх замовників.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?