Популярність з пелюшок. ТОП-5 українських акторів, які почали свою кар’єру дуже рано: Женя Лебедин та інші

Українська кіноіндустрія славиться талановитими зірками. Серед них є й такі, хто виходить на знімальний майданчик в досить юному віці. Маленькі зіроньки українського кіно — хто вони? Розповідаємо

Українське кіно має багато справжніх талантів. Серед них є не тільки великі зірки, ім’я яким Ада Роговцева, Римма Зюбіна чи Станіслав Боклан. Україна може похвалитися і маленькими зірочками, що прийшли на знімальний майданчик в ранньому віці, але змогли привернути увагу численних глядачів неперевершеною грою. Познайомимо вас з акторами українського кіно, які стали популярними з пелюшок.

Настя Зюркалова та Костя Чернокрилюк: українські актори, що рано почали зніматися в кіно
Настя Зюркалова та Костя Чернокрилюк: українські актори, що рано почали зніматися в кіно

Єфросинія Мельник

Єфросинія Мельник — дівчинка, яку на знімальному майданчику всі знають за псевдонімом “Фрося”. Популярність до маленької та чарівної красуні прийшла ще в 4 рочки. Спочатку Фрося стала відомою у соцмережах. Сталося це після публікації відео, на якому малеча декламує вірш Володимира Висоцького “Книжкові Діти”. Потім їй стали надходити запрошення на телевізійні передачі. Маленька актриса прийняла участь у міжнародному конкурсі “Україна об’єднує світ” та отримала цілих 2 Гран-прі! Вже в 6 рочків Фрося була ведучою власної телевізійної програми, а зараз активно знімається в українських серіалах та фільмах. Тільки за 2019 рік в портфоліо дівчинки додалося 13 нових кінопроектів. А ще Єфросинія має власного рекламного агента, веде сторінку в соцмережі Instagram і ділиться з підписниками світлинами зі знімального майданчику.

Режисери люблять Фросю за легкість у спілкуванні та зовсім недитячу витримку під час довгих зйомок.

Євген Лебедин

Євген Лебедин - український актор, що почав зніматись дуже рано
Євген Лебедин з мамою

Євген Лебедин — маленький український актор, що досить часто з’являється на телевізійному екрані. Свої перші гроші хлопчик заробив у 4 роки, а в акторську середу взагалі потрапив випадково. Його рідна тітка відправила знімки малюка до агенції, бо вважала зовнішність хлопчика дуже милою. Женю запросили на проби, а в подальшому його все частіше стали запрошувати до себе режисери та продюсери. Вже у 5 років малюк з ангельською зовнішністю отримав свою першу роль.

Зараз Євген Лебедин вже досяг підліткового віку. Інтерес до акторського мистецтва в нього залишився, але зараз він робить акцент на спорті та багато тренується. Хлопець вивчає прийоми кікбоксінгу та збирає всі акторські гонорари на свою мрію — навчання у New York Film Academy.

Софія Стеценко

Маленька акторка Софія Стеценко запам’яталася глядачам по серіалу “Свати”, де вона зіграла онучку Женю. Ця роль дісталася їй в шестирічному віці, а трохи пізніше Соню запросили до роботи в іншому серіалі “Ластівчине Гніздо”.

Акторська кар’єра Софії почалася в 2003 році. Її батьки розповідали, що незважаючи на маленький вік дівчинка дуже серйозно ставилася до своєї акторської професії та мріяла стати саме актрисою. В родині Соні немає творчих людей, якщо не рахувати бабусю, що співала в любительському хорі. Цікаво, що старший брат маленької акторки після неймовірного успіху сестри теж забажав освоїти акторське мистецтво.

Софія Стеценко відома глядачам за серіалом Свати
Софія Стеценко відома глядачам за серіалом Свати

До отримання ролі Жені у “Сватах” Соня вже займалася акторським ремеслом. У 5 рочків вона прийшла навчатися у столичну дитячу студію при театрі Fantasy New. Вже через кілька місяців навчання їй довірили зіграти роль у спектаклі “Пітер Пен”. Потім Софія грала Метелицю в спектаклі “Синя Птиця”, а також інопланетного принца в постанові “Маленький Принц”.

Агенти серіалу “Свати” помітили Соню Стеценко після конкурсу “Леді і джентльмени”, де вона отримала перше місце та гран-прі.

Зараз Софійці вже 20 років. Вона займається волонтерською діяльністю, збирає донати на ЗСУ та продовжує розвиватися в акторській діяльності.

Настя Зюркалова

Анастасія Зюркалова — виконавиця ролі Аврори у фільмі Оксани Байрак “Аврора. Що наснилося сплячій красуні”, прийшла в акторську професію ще в 12-річному віці. Перша роль у фільмі Байрак “Сніжна любов або сон у зимову ніч” їй дісталася випадково, хоча до цього Настя декілька років відвідувала художню студію, займалася плаванням та малюванням, навчалася в модельній студії “Карін”.

Роль у фільмі про катастрофу в Чорнобилі була написана спеціально для Зюркалової. Також дівчина приймала участь у багатьох інших режисерських роботах Оксани Байрак (“Сніжна Любов або Сон у зимову ніч”, “Жіноча Інтуіція”, “Тобі, справжньому”, “Жіноча інтуїція-2”, “Аврора, або що наснилося сплячій красуні”).

В 2014 році Настя Зюркалова дебютувала в професійному театрі, де зіграла роль Антігони в однойменному спектаклі режисера Ігоря Славінського. У 2016 році Настя з відмінними оцінками закінчила Київський театральний університет імені Карпенко-Карого.

Зараз артистка мешкає у Київі, продовжує грати на сцені — в театральній майстерні Миколи Рушковського.

Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк – ще один юний актор українського кіно, що блискуче зіграв молодшого онука Микиту в серіалі “Свати”. Зараз хлопцю вже 20 років.
Мама Кості — психолог за фахом, першою помітила акторський талант хлопчика. Вона повела сина на кастинг, після якого молодий талант став постійно зніматися в рекламі. Одночасно з тим майбутня зірка серіалів відвідував різноманітні гуртки, займався малюванням та навчався в школі. В 2010 році Костю запросили в перший великий проект “Велика різниця по-українськи”. Пізніше його затвердили на роль Микити Ковальова в “Сватах”, яка принесла йому любов та визнання українських глядачів.
Костя продовжив акторську кар’єру, а ще — займався озвучуванням фільмів. Судячи з блогу Instagram — зараз він перебуває у Торонто.

Нові статті

Схожі статті

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.