“Призначаю побачення в Німеччині”: Ірина Білик їде на гастролі і вже назвала міста, в яких сяятиме на сцені

Співачка Ірина Білик повідомила фанатам про гастрольний тур Німеччиною. Він запланований на квітень 2024 року і охопить 4 великих міста. Квітки можна придбати вже зараз

Українська співачка Ірина Білик повідомила фанатам про майбутній гастрольний тур містами Німеччини:

— Усім, хто скучив за моїми піснями, призначаю побачення в Німеччині — написала виконавиця у своєму мікроблозі Instagram.

До початку туру ще нескоро. Пані Ірина навела точний розклад своїх концертів, який повідомляє, що зіронька української естради відправиться радувати своїми співами німецьких мешканців та представників української діаспори в Німеччині лише в квітні наступного року:

  • 6 квітня 2024 року співачка відвідає Штутгарт
  • 7 квітня 2024 року — виступить у Франкфурті
  • 9 квітня 2024 року — заспіває для фанатів у Кьольні
  • 11 квітня 2024 року — вийде на сцену у Берліні.

Зараз шанувальники творчості Ірини Білик вже можуть придбати квитки на її виступ. Співачка запропонувала всім написати в коментарях до публікації — які саме пісні з її репертуару люди очікують почути на концертах? Серед пропозицій, що надійшли – є такі хіти виконавиці як “Мы будем вместе”, “Снег”, “О любви” і, звичайно, “Зіронька”. Але більша частина коментарів стосувалася лише вартості квітків, а також — виступів співачки у інших містах Німеччини (Мюнхен, Нюрнберг). Запрошували Ірину Білик і до Польщі.

Ірина Білик оголосила про гастрольний тур у Німеччині
Ірина Білик оголосила про гастрольний тур у Німеччині

Пісенний репертуар Ірини Білик складається з чималої кількості саме українських творів. Крім “Зіроньки” в ньому є й такі хіти як “Після кохання”, “Хай живе надія”, “Ніч новорічна”, “Я розкажу”, “Що було”, “Лише твоя”. Співачка за весь період творчої кар’єри видала багато музичних альбомів (“Краще”, “Так просто”, “Кувала Зозуля”, “Любовь. Яд” та інші).
Ірина Білик всіляко підтримує Україну та українців. Вона співпрацює з благодійними фондами та збирає донати для допомоги дітям, що постраждали від війни.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".