Зіркові розлучення: Олександр Кривошапко розійшовся з дружиною та вже позує на світлинах з новою дівчиною

Фіналіст телешоу "Х-Фактор" Олександр Кривошапко розлучився та видалив світлини з колишньою обраницею. Але тужити ніколи, бо в нього вже з'явилася інша дівчина. Він зве її: "Мій промінчик світла"

Фіналіст телевізійного шоу “X-фактор” Олександр Кривошапко розлучився зі своєю другою дружиною Марією. Про це свідчить новий допис у його соцмережі Інстаграм.

Нещодавно він опублікував у своєму Інстаграмі світлину із новою коханою дівчиною. Вона була зроблена в одному з італійських ресторанів. Співак підписав фото на італійському:

— IL mio raggio di luce (що в перекладі означає “Мій промінчик світла”)

Закохані милувалися одне одним за столиком, заставленим заморськими делікатесами.

В коментарях до публікації одна з підписниць співака зауважила:

— Нещодавно наче ж інша дружина була. Нічого не розумію. Але дівчина гарна.

Олександр відповів на нього двома фразами:

— Это было достаточно давно. Чужое время быстро летит.

Насправді, виконавець ще у вересні минулого 2022 року відіграв весілля з іншою дівчиною — Марією, яка працювала косметологом. Але зараз світлин з нею в його блозі Instagram немає. Вочевидь, ця пара розійшлася, але коли саме – невідомо. Публічно вони оголосили про свої стосунки ще в 2021 році, але перед початком повномасштабного вторгнення декілька разів розходилися. Співак тоді пояснював, що вони з Марією не можуть знайти спільну мову та постійно сваряться. Можливо, саме через непорозуміння вони и розлучилися.

Олександр Кривошапко з донькою
Олександр Кривошапко з донькою

В Олександра Кривошапка також є донька Аліса від акторки Марини Кінські. Щоправда, в офіційному шлюбі з мамою дівчинки співак не був. Відомо, що його нову обраницю звуть Христина. В її Інстаграмі опубліковане таке саме романтичне фото, як і у Олександра. Красуня називає свого коханого синтезом мужності і ніжності. А ще наголошує, що тільки поряд з ним відчуває себе коханою і захищеною.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?