Ігор Кондратюк розповів, за що Віталій Козловський повинен дякувати ЗСУ та назвав суму його боргу

"Закон про виконавчу службу каже, що я не можу це зупинити": колишній продюсер Кондратюк розповів ще трохи правди про борги Віталія Козловського та назвав точну суму — більше, ніж мільйон

Український продюсер та ведучий шоу “Караоке на Майдані” дав невеличке інтерв’ю 5 каналу і знов торкнувся теми боргів. Останні декілька тижнів історія про стягнення боргів за порушення авторських прав з воїна ЗСУ і співака Віталія Козловського стала одною з найгарячіших. Колишній продюсер та його експідопічний влаштували публічні сварки, за якими спостерігає вся країна.

Ігор Кондратюк розповів, скільки горшей йому заборгував Віталій Козловський
Ігор Кондратюк розповів, скільки грошей йому заборгував Віталій Козловський

На днях Ігор Кондратюк відмовився від укладення мирової угоди, яку в соцмережах йому запропонував Віталій. Як пояснює сам продюсер, головна причина цього в тому, що він просто не змозі зупинити процес стягування боргу з виконавця, бо все це складне питання знаходиться в юридичній площині. Рішення з приводу виплати боргу було давно прийнято судом та передано у виконавчу службу. І його стягнення відбувається згідно з чинним законодавством, та контролюється саме виконавчою службою. Справа ще й в тому, що Віталій Козловський зараз отримує “білу” заробітну плату, бо працевлаштований в ЗСУ офіційно.

– Віталій Козловський має дякувати ЗСУ за те, що ЗСУ змушує його бути доброчесним громадянином одразу в двох позиціях. Перше – він захищає Батьківщину. Друге — він є законослухняним громадянином — зазначає Кондратюк.

Колишній продюсер також розповідає, що під час повномасштабної війни значно збільшилась кількість стягувань по судам, бо військові отримають зарплатню по-білому і всі їх доходи фіксуються виконавчою службою.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк: від партнерства до суперечок
Віталій Козловський та Ігор Кондратюк: від партнерства до суперечок

Водночас Кондратюк назвав і точну суму, яку йому заборгував Козловський:

— Десь 1,5 мільйони. Може мільйон триста. В 2021 році він мені перерахував 28 тисяч

Беручи до уваги ці дані, продюсер швиденько підрахував, що для того, аби дочекатись виплати всього боргу до копійчини — йому потрібно прожити ще 53 роки.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?