На обкладинці Vogue без капелюшків: телеведуча Катерина Осадча зробила нову фотосесію та змінила стиль

Катя Осадча — знов на обкладинці Vouge. Змінила креативні шляпки на строгий костюм та зізнається: "Тепер мої герої — співробітники поліції". Розповідаємо про нове амплуа телеведучої та благодійність

Креативні капелюшки нині не на часі. Українська журналістка та модель Катерина Осадча знову, майже через 10 років, з’явилася на обкладинці українського видавництва Vogue та здивувала своїх шанувальників новим стилем. Фотосесія в чорно-білому одязі в повній мірі передає ті емоції та настрій, які зараз переважають в українському суспільстві. Чорне та біле, світло чи пітьма, життя або… Кольоровим та дивакуватим капелюшкам тут точно не місце.

Катерина Осадча знов знялась для Vogue
Катерина Осадча знов знялась для Vogue

Світлини зі стильної фотосесії Vogue Катерина Осадча опубліковала у своєму Instagram та супроводила їх розповіддю про головну справу свого сьогоднішнього, зовсім не світського життя:

– Спілкування з такою кількістю людей, як зараз, у мене не було навіть за часів “Світського життя” — зізнається ведуча у дописі.

В ексклюзивному інтерв’ю Vogue Осадча повідомила, що майже півтора року — з березня 2022-го, вона займається благодійною діяльністю та веде телеграм-канал “Пошук зниклих”. При цьому модель зізнається, що кар’єра журналістки їй зовсім не заважає у новій справі. Навпаки, багато людей впізнають ведучу и це сприяє налагоджуванню нових контактів.
Зараз її популярність у соцмережах та соціальний капітал добре допомагають у будуванні ефективної системи пошуку зниклих без вісті цивільних громадян України.

2 відтінки однієї Каті Осадчої
2 відтінки однієї Каті Осадчої

Наразі Катя Осадча співпрацює із різноманітними владними структурами і поліцією, а ще наголошує, що будь-яке зволікання у справі пошуку зниклих — це чиясь доля під тортурами в полоні, втрачене здоров’я або життя. Щодо колекції капелюшків — то їх доля наразі їй невідома. За словами ведучої — доступу до них в неї немає через постійні переїзди.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.