Пішла стопами Клопотенка: Світлана Лобода знімала кліп, а шанувальники подумали, що заміж вийшла

Українська співачка Світлана Лобода вийшла заміж не по-справжньому. Просто перехопила весільний тренд в Євгена Клопотенка, та зняла кліп на україномовну пісню. Читайте детальніше далі

На початку останнього жовтневого тижня в ЗМІ поширилася новина — співачка Світлана Лобода начебто вийшла заміж. На її безіменному пальці помітили розкішну каблучку. А ще в кадр потрапили дві переплетені руки — чоловіча та жіноча, букет білих троянд та весільні наряди. Світлину виклала сама Лобода — у своєму мікроблозі Instagram та підписала її так: «Busy Tuesday» (“Напружений вівторок”).

Соцмережі вибухнули здогадками та припущеннями. Дехто з коментаторів просив показати обличчя чоловіка, інші — вітали з весіллям та раділи за співачку. Багато шанувальників закидали Світлану питаннями щодо її нового статусу: “Вы вышли замуж? Поздравляю, если это так”, “Як це розуміти?”, “А может, к чёрту любовь?”, “Щиро вітаю вас. Знаю, що ви дуже добра та порядна” — це лише декілька коментарів під красномовною світлиною з каблучкою.

Днями ситуація з весіллям стала більш зрозумілою. Співачка знімала новий відеокліп на пісню “Київ-Ніцца” та розмістила в Instagram кадр саме з нього. Презентація роботи відбулася через декілька днів після появи світлини з каблучкою на безіменному пальці. Її режисером стала сама Світлана.

В офіційному коментарі Лобода зауважила, що її нова робота — це історія двох людей, що розділені один з одним життєвими обставинами та відстанню, але назавжди поєднані коханням. Це — історія дівчини, що втекла з власного весілля до свого коханого, з яким її єднають довгі роки любові та без якого вона так і не навчилася жити.

світлана Лобода знімала кліп. а ЗМІ подумали, що заміж вийшла
Світлана Лобода знімала кліп. а ЗМІ вирішили, що заміж вийшла

Світлана Лобода повідомила, що над кліпом працювала професійна команда з України та Європи. Відзняли його за достатньо короткий термін в Ніцці. Виконавиця популярних музичних творів “40 градусов” і “А может к чёрту любовь”  зізнається, що їй доводилося працювати одразу по декількох фронтах. Бо вона була не тільки головною героїнею сюжету, а ще й режисером та продюсером. За словами Лободи — як продюсер вона мала контролювати організаційні моменти. Як режисеру їй доводилося обмірковувати кожен кадр, а як акторці — передати увесь спектр емоцій. Процес створення кліпу Світлана порівнює з грою одразу на декількох музичних інструментах. Тут важливо віднайти ідеальний баланс, щоб отримати гарну симфонію, а не просто шум.

Кліп Світлани Лободи “Київ-Ніцца” вже можна подивитися на Youtube.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?