Тіна Кароль приїхала додому з концертом та поділилась теплими спогадами: Звичайна мрія маленької дівчинки

Тіна Кароль здійснила прогулянку рідним містом та пригадала, де стояв кіоск зі смачними цукерками. Про теплі спогади співачки та кодовий замок, що не дав їй потрапити в світ дитинства - читайте далі

Українська співачка Тіна Кароль нещодавно дала концерт у рідному Івано-Франківську. Перед початком публічного заходу у виконавиці пісень “Выше облаков” та “Вільна” залишалося трохи вільного часу, який вона витратила на прогулянку містом.

Тіна Кароль приїхала в гості до рідного Івано-Франківська
Тіна Кароль приїхала в гості до рідного Івано-Франківська

Під час невеликої подорожі Івано-Франківськом Тіна Кароль відвідала відразу декілька пам’ятних місць, з якими в неї пов’язані теплі спогади з дитинства. Вона завітала до Ліцею № 22, на місці якого колись була звичайнісінька середня школа, потім — проїхалась вздовж подвір’я по вулиці Будівельників 2/17, яка змінила назву і тепер зветься вулицею Івана Павла. Саме тут колись мешкала з родиною маленька Таня (справжнє ім’я Тіни Кароль).

Співачка навіть намагалася зайти у під’їзд будинку, в якому пройшло її дитинство, але… на заваді став кодовий замок на дверях.

Їдучі на автівці рідними вулицями Івано-Франківська, Тіна Кароль вдалася до теплих спогадів з далекого минулого. Вона пригадала куточок, де колись продавала насіння, аби заробити собі гроші на цукерки та шоколадки. Трохи далі від нього було ще одне пам’ятне місце — там стояв кіоск, де майбутня співачка й купувала собі солодощі.

Тіна Кароль згадала шкільні роки
Тіна Кароль згадала шкільні роки

Згадалися Тіні і історії зі шкільних років. Вона розповіла, де саме прогулювала уроки зі своїми однокласниками, а також пригадала, як старшокласники на задньому дворі відбирали в маленьких школярів фрукти та солодощі.

Співачка Тіна Кароль відома українцям за своїми пісенними хітами “Выше облаков”, “Домой”, “Вільна”, “Зірочка” та інші. Вона також активно займається благодійною діяльністю та нещодавно допомогла родині з Маріуполя, подарувавши їм квартиру на Івано-Франківщині.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".