“Так комфортніше”: Віктор Бронюк розповів про те, як йому вдалось схуднути, та назвав точну вагу

Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк провів роботу над собою. Результат — на вагах: схуд на 30 кг. Що робив співак та заради чого прощався із зайвими килограмами? Читайте у нашому матеріалі

Осінь — найкращий час для позбавлення від всього непотрібного. Наприклад співак Віктор Бронюк цієї осені позбувся від 30 килограмів зайвої ваги та поділився своїм успіхом із багаточисленною публікою. В інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну він розповів декілька важливих фактів про те, як йшов до нового тіла, та заради чого.

Віктор Бронюк схуд на 30 кг
Віктор Бронюк схуд на 30 кг

Віктор Бронюк зізнався, що ніколи не ставив собі за мету мати гарну фігуру. Але все ж вирішив схуднути — заради того, щоб почуватися більш комфортно. До речі, раніше вага музиканта та співака складала майже 120 килограмів. Вона дуже заважала йому повноцінно працювати, виступати на сцені або гратися зі своїми дітьми. Та що там казати, навіть нахилитись та зав’язати шнурки — і то було вкрай тяжко.

Щоб позбутися дискомфорту — Бронюк вирішив худнути. І це йому добре вдалося. Зараз на вагах співака блимає число 86.4 кг. Тобто, йому вдалося скинути з себе понад 30 килограмів. Сам Віктор Бронюк зауважує, що з нього зійшло “3 відра води” і після сумлінної роботи над собою він почувається набагато краще.

Виконавець українських пісенних хітів “Сірожине пірожене” та “Олені” говорить, що схуд завдяки правильному харчуванню. Крім того, співак вже 10 років поспіль не вживає алкогольні напої. А вони, як відомо — мають забагато зайвих калорій та сприяють збільшенню ваги.

Схуднення Віктора Бронюка: головне - правильне харчування
Схуднення Віктора Бронюка: головне – правильне харчування

До речі, Віктор Бронюк нещодавно розкрив таємницю гонорарів гурту “ТІК”, а ще повідомив, скільки коштів йому потрібно на місяць для комфортного життя. В середньому за 30 днів він витрачає близько 2 тисяч доларів. Завдяки тому, що придбав разом з дружиною електромобілі — йому вдається суттєво економити на розходах на пальне. Левову частку місячного бюджету Бронюк витрачає на утримання будинку та організацію домашнього побуту.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?