Ірина Білик зібралася в Німеччину, а де діти співачки: чим займаються, де перебувають сини та як виглядають

Життя української співачки Ірини Білик завжди було на увазі громадськості – доля зірок. Її зірка завжди сяє дуже яскраво, а її стосунки із чоловіками незмінно викликають інтерес обивателів

Особисте життя Ірини Білик складалося бурхливо. Цивільні шлюби з коханими чоловіками складалися невдало. Хоча внаслідок однієї такої події на світ з’явився 18 червня 1999 року чудовий старший син Гліб. Його батько – модель Андрій Оверчук, із яким Ірина жила близько чотирьох років, причому винуватцем розлучення був саме він. Ірина втомилася від його зрад.

Зустріч із хореографом Дімою Коляденко переросла у пристрасний роман, але й він швидко добіг кінця, тепер уже співачка пішла від чоловіка. На шоу “Танці з зірками” артистка закохалася у танцівника Дмитра Дікусара, це загрожувало перерости у серйозні стосунки, із зарученням у Бразилії, але знову не склалося.

Потім доля надіслала їй справжнього чоловіка – Аслана Ахмадова, якому настільки вдалося захопити диву, що вони уклали офіційний шлюб. В результаті якого, щоправда, за допомогою сурогатної матері, народився 8 грудня 2015 року молодший син Табріз Аслан огли Ахмадов.

Не має значення скільки у зірки було романів, головне – Ірина чудова мати!

Сини Ірини Білик - старший на 16 років доросліше
Сини Ірини Білик – старший на 16 років доросліше

Розкажемо про старшого

Гліб вже виріс, йому 24 роки, зараз мешкає в Іспанії. 24-річний хлопець живе повним життям – його, як і його зіркову маму, цікавить музика. Тільки цей високий міцний хлопець не співає, а як справжній довговолосий рокер, грає в рок-групі на барабанах. Навіть тату вже набив. Його гурт ще не дуже відомий, але вже дає невеликі концерти.

Гліб вже понад рік зустрічається із дівчиною. Крім того, у своєму фотоблозі музикант публікує військові новини з України, робить репости благодійних зборів, бере участь у мітингах на підтримку України.

Поговоримо про молодшого

Батько молодшого сина – фотограф Аслан Ахмадов. З ним у співачки теж не склалося і 2021 року шлюб розірвали. Після початку російської агресії Ір ина майже нічого не розповідає про нього. Раніше вона казала, що хоче віддати сина до школи Монтессорі. Зараз дитині вісім років, навчається у другому класі. Швидше за все, Табріз живе в Іспанії.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.