Віталій Козловський про позицію колишнього продюсера Кондратюка: “Подальша комунікація немає сенсу”

Мирова угода між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком не вдалась. Співак подякував всім, хто його зараз підтримує в цій негарній історії, та вибачився. За що? Читайте далі

Віталій Козловський у своєму аканті Instagram зробив остаточні та безапеляційні висновки щодо взаємовідносин та спілкування з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком:

— Кондратюк відмовився від мирової. Тому на цьому роблю висновок, що подальша комунікація не має ні сенсу, ні перспектив

Віталій Козловський розповів, чому Кондратюк не хоче миритися
Віталій Козловський розповів, чому Кондратюк не хоче миритися

В дописі співак порівнює опонента з президентом сусідньої країни, що вдерлася до України 24 лютого 2022 року у вигляді непроханого гостя, та зазначає, що будь-які переговори тут безсилі. Адже Кондратюк не реагує ні на які доводи, і про здоровий глузд під час спілкування з продюсером річ йти не може.

Допис Віталія Козловського. Соцмережа Instagram
Допис Віталія Козловського. Соцмережа Instagram

Віталій Козловський робить припущення, що всі дії Ігоря Васильовича щодо комунікації з колишнім протеже тільки через юридичних представників — продиктовані виключно страхом. Співак наголошує, що ні в якому разі не знімає відповідальності з себе і сам підтверджує:

– “Так, пісні співав, так — платити за порушення прав буду”.

В той же час Козловський робить акцент на тому, що при розмові очі в очі Кондратюку доведеться і самому визнати деякі непорядні епізоди з минулої співпраці, які мали місце в сторону виконавця та, врешті решт, призвели і до припинення тієї самої співпраці, і до судових позовів.

Козловський пообіцяв у своїй публікації, що колись-то розповість всю правду про те, що багато років тому відбувалось між ним та його колишнім продюсером, і чому саме виникла ситуація з порушенням авторських прав. Співак припускає, що діалог з Кондратюком міг би статися, якщо б його власні сини служили в українській армії. А так — ведучий шоу “Караоке на Майдані” просто його не чує.

Ігор Кондратюк каже, що припинити стягування боргу з Козловського - не в його силах
Ігор Кондратюк каже, що припинити стягування боргу з Козловського – не в його силах

А ще співак щиро вибачився перед людьми за те, що вся ця некрасива історія потрапила у публічний простір і багато українців стали її свідками. За словами Козловського, публічність — це єдина броня, яка здатна його захистити. А ще – гарантія того, що його власні слова не будуть перекручені. Бо в соцмережах все ж є люди, які бачать правду.

— За підтримку: вдячний кожному, пише Віталій Козловський, та додає: — робитиму усе можливе для допомоги своїм.

Наприкінці допису співак та військовослужбовець просить долучитись до благодійного збору.

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.