Ані Лорак зазирнула до колишнього чоловіка в Instagram: поставила лайк за розлучення чи заради доньки?

Пані Лорак поставила лайк колишньому чоловікові та батьку своєї доньки Софії. Чому вона вирішила це зробити, та що ж саме сподобалось Кароліні? Читайте в нашому матеріалі

Мурат Налчаджиоглу зробив у власному Instagram великий допис про розлучення та супроводив його відео з дочкою. Очевидно, що його публікація була зроблена на тлі чуток про розлучення з другою дружиною Лілією Реус, бо в ній турецький бізнесмен прохає свою багаточисленну аудиторію не лізти в його особисте життя:

— деморализация затрагивает мою любимую дочь, поэтому я решил, что отреагирую – пояснив свій допис Налчаджиоглу.

Турецький бізнесмен також наголосив, що вести дискусії зі ЗМІ та суспільством – не в його правилах. Але інколи він робить це заради близьких людей — якщо ситуація торкається їх особистого життя.

Зараз доньці Лорак та Налчаджиоглу вже 13 років
Зараз доньці Лорак та Налчаджиоглу вже 13 років

В публікації колишнього чоловіка співачки Ані Лорак є прозорий натяк на причину його розлучення з другою дружиною — візажисткою Лілією Реус. Мовляв, люди розлучаються не тому, що хтось і комусь зрадив — а просто тому, що мають різні погляди на життя.

— Будь ласка, не вигадуйте різні речі на основі тих ситуацій, які самі пережили, або новин, які ви почули в соціальних мережах. Справа може бути не такою, як ви думаєте — наголосив у дописи Налчаджиоглу.

Публікація бізнесмена набрала станом на 4 листопада 1431 лайк і один з них — від колишньої дружини Кароліни (вона ж співачка Ані Лорак). Наразі невідомо, що з саме так сподобалося виконавиці у дописі Налчаджиоглу — інформація про його розлучення, чи те, що він турбується про спокій їх спільної доньки Софії.

Ані Лорак народила доньку Софійку у червні 2011 року
Ані Лорак народила доньку Софійку у червні 2011 року

Мурат Налчаджиоглу розлучився з мамою своєї доньки Софії, співачкою Ані Лорак, у січні 2019 року — після 8 років законного шлюбу. Через короткий час після цього турецький бізнесмен почав будувати нові стосунки з майстром візажу Лілією Реус. Майже через 3 роки вільних стосунків вони вирішили взяти шлюб та зіграли весілля 3 червня 2023 року. Але пройшло лише 4 місяці і… цей шлюб було розірвано. Принаймні, так вважають прихильники пари, що стежили за ними у соціальних мережах. Справа в тому, що Реус відписалась в Instagram від Налчаджиоглу, а також прибрала статус дружини в шапці профілю. Аналогічні дії виконав і турецький бізнесмен. Вони видалили всі спільні світлини з повсякденного життя та весілля.

Мурат Налчаджиоглу проводить час з донькою після розлучення з Реус
Мурат Налчаджиоглу проводить час з донькою після розлучення з Реус

Відомо, що зараз Мурат Налчаджиоглу відпочиває з донькою від співачки Ані Лорак на своїй Батьківщині — у Туреччині. А ось Лорак в цей цас насолоджується компанією свого нового бойфренда Ісааком Віджраку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?