Тіна Кароль підняла тему кохання і почуттів після років самотності: соцмережі жваво коментують слова зірки

Тіна Кароль в маленькому чорному платті вийшла під дощ. Її нова романтична історія вже охопила понад 20 мільйонів глядачів у TikTok. Розповідаємо, про що нова композиція

Тіна Кароль на днях презентувала шанувальникам своєї творчості романтичний кліп. Нова робота на пісню “Не святі” в перші ж дні прем’єри стала вірусною в TikTok і набрала більше ніж 20 мільйонів глядачів. На платформі Youtube через 2 дні після публікації відео мало вже понад 220 тисяч переглядів та займало 6 місце в трендах. Про що ж співає українська виконавиця, та чому пісня стала неймовірно популярною за такий короткий термін?

Тіна Кароль у новому кліпі Не святі
Тіна Кароль у новому кліпі Не святі

Композиція “Не святі” за словами самої Тіни Кароль — про кохання. Співачка каже, що це доволі романтична історія, яка покликана донести кожному українцю та україночці просту істину — кохати важливо зараз, а не колись потім. Не відкладати почуття на потім, не забувати про романтику, пам’ятати про те, що саме кохання врятує світ — ось головні тези нової музичної роботи від Тіни Кароль.

Зйомки відеоролику на пісню “Не святі” відбувалися в Україні, у місті Київ. Задля створення яскравої картинки співачці навіть довелося 10 годин провести під штучним проливним дощем.

Тіна Кароль буває різною: запальною або зимовою
Тіна Кароль буває різною: запальною або зимовою

Режисером відеоролика на пісню “Не святі” стала Ната Курган. Ця робота, до речі — її режисерський дебют. Сама Ната поділилася враженнями від співпраці з Тіною Кароль та подякувала їй за ту надію, яку дарує оточуючим її музика. Режисерка також розповіла, що в новій відеороботі виконавиці вирують закоханість, ревнощі та пристрасть.

Тіна Кароль випустила новий кліп про кохання
Тіна Кароль випустила новий кліп про кохання

Спеціально для кліпу Тіна Кароль вбралася у маленьку чорну сукню Nensi Dojaka з глибоким декольте (з колекції fall 2023 року), а також взула туфлі Yves Saint Laurent. Можливо, саме цей відвертий та сміливий образ співачки привернув увагу мільйонів глядачів у соцмережах та допоміг композиції “Не святі” стати відомою з перших же днів презентації.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?