Гендер-паті від Лілії Ребрик: телеведуча разом з родиною повідомила стать третьої дитини. Кого чекають?

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик дізналась про стать своєї третьої дитини та влаштувала справжне гендер-паті у рожево-блакитних кольорах. Читайте подробиці у нашому матеріалі

Українська телеведуча Лілія Ребрик нещодавно розповіла суспільству про своє щастя — через декілька місяців вона стане мамою втретє. Ця новина спровокувала неоднозначну реакцію людей. Багато хто вітав щасливу родину з майбутнім поповненням. Деякі люди натякали — мовляв, не на часі зараз дітей народжувати. Були й такі, що відкрито звинувачували Ребрик в користі, бо дві донечки в неї вже є, а третє немовля — це “квиток” для її чоловіка за кордон. Бо осіб призовного віку без трьох діточок з України зараз не випускають.

Як би там ні було, але зараз Лілія — щаслива матуся, що готується ще раз підтвердити свій статус. Поки дитинка знаходиться на шляху до зустрічі з великою родиною Ребрик, але її стать відома вже зараз. Лілія Ребрик зі своїм чоловіком та донечками дізналися стать майбутнього, вже п’ятого члена їх родинної команди. І це — дівчинка.

З приводу цієї події Ребрик влаштувала справжнє гендер-паті, а відеоролик із цього заходу виклала у власній соцмережі Instagram. Яскрава вистава за участю подружжя та їх маленьких донечок була оформлена у рожевих та блакитних кольорах. Повітряні кульки та балони з кольоровим газом стали родзинкою заходу. Саме до цих балонів була прикута увага, бо щасливі майбутні батьки мали натиснути на помпу та випустити у повітря газ. Його колір не залишив в них ніяких сумнівів. Рожевий. Отже, в Діани та Поліни невдовзі народиться ще одна сестричка.

Телеведуча Лілія Ребрик з родиною: чоловіком Андрієм та доньками Діаною і Поліною
Телеведуча Лілія Ребрик з родиною: чоловіком Андрієм та доньками Діаною і Поліною

Кадри з різнокольорового заходу Лілія підписала однією фразою:

— Ми так чекаємо на тебе

Чоловік ведучої Андрій Дикий та її молодша донечка Поліна були впевнені в тому, що Ребрик чекає саме на донечку. А ось старша донька Діана бажала мати братика.

Сама Лілія Ребрик запевняла, що їй все одно, яка стать буде у немовляти. Але вона б дуже хотіла стати матусею для хлопчика:

— Цікаво було б спробувати себе мамою хлопчика — зізналась акторка.

Рожевий або блакитний? Телеведуча Лілія Ребрик розсекретила стать третої дитини
Рожевий або блакитний? Телеведуча Лілія Ребрик розсекретила стать третої дитини

Також Лілія Ребрик подякувала всім шанувальникам за теплі привітання, а організаторам гендер-паті – за створення незабутньої атмосфери свята.

 

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.