Хто збирається на “Євробачення-2024”: є новачки Нацвідбору, а є й ветерани – Jerry Heil, MЕLOVIN

Зазвичай національний відбір на "Євробачення" у нас не обходиться без скандалу. Цьогоріч вирішили убезпечитися, тож допустили до конкурсу виключно зірок, які не відвідували рф.

Журі відібрало два десятки артистів. Серед них чимало знайомих облич, але є й молоді виконавці, для яких пісенний конкурс може стати гарною сходинкою на олімп шоубізу. До кінця цього місяця буде визначено десятку виконавців, які виступлять у фіналі Нацвідбору. Переможець представлятиме Україну в Європі.

MЕLOVIN

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Одного разу одеситу вже вдалося виступити на сцені “Євробачення”. 2018-го співак представляв нашу країну у Лісабоні. Тепер Костя Бочаров вирішив знову пережити весь спектр змагальних емоцій.

alyona alyona & Jerry Heil

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Трішки дивний дует реперки та представниці побутового попу зібрався поборотися за можливість виступити в Мальмі. Яна Шимаєва вже двічі намагалася пробитися в фінал Нацвідбору в 2020-му та 2022 роках. А от її подруга по дуету робить це вперше. Дівчата записали вже кілька спільних композицій.

STASYA

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Анастасія Чабан нещодавно брала участь у “Голосі країни”, що проходив у Польщі. Фольклористці вдалося дістатися суперфіналу шоу.

ANKA

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Киянка Анна Корченова нині мешкає у Нідерландах. Сопілку талановита дитина опанувала в 3 роки. Співачка не лише виконує пісні, але й сама пише музику. Теж виступала в європейському “Голосі країни”, але до фіналу не дійшла.

Carpetman

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Учасник гурту-переможця “Євробачення-2022” Kalush Orchestra. Тепер молодик вирішив розпочати сольну кар’єру. Подивимося, що з цього вийде.

YAKTAK

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Ярослав Карпук активно гастролює. Його треки збирають мільйони переглядів на Ютубі. Окрім цього, співак частенько записує дуети з відомими виконавцями.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?