Багато “але”: світська левиця Катя Осадча відверто поділилась думками про всиновлення дітей в Україні

Світська зірка Катерина Осадча розповіла про всиновлення дітей в Україні, поділилась власними роздумами та закликала до поліпшення системи. Детальніше – далі

Відома українська телеведуча та акторка Катерина Осадча на днях заговорила про всиновлення дитини. Вона розповіла, що разом із своїм чоловіком Юрієм Горбуновим хотіла всиновити дитинку, але рішення довелося відкласти. І все через те, що під час занурення у процес всиновлення з’явилося дуже багато підводних каменів, які стали перешкодою до оформлення всієї процедури.

Катя Осадча поділилась думками щодо всиновлення дитини
Катя Осадча поділилась думками щодо всиновлення дитини

За словами Осадчої – багато українців не володіють більше детальною інформацією щодо всиновлення дітей в Україні, тому сприймають всю цю тему через рожеві окуляри. Ведуча каже, що людям детально невідомо, що таке названа дитина та які форми виховання дітей із дитбудинків використовуються в прийомній родині. Катерина звертає особливу увагу на те, що одного лиш бажання до всиновлення — мало і це лише верхівка айсбергу. А що там “під водою” — невідомо нікому.

— А там — просто купа “але” — додає Осадча

На думку телеведучої — головна проблема на шляху до всиновлення чужої дитини для неї та її чоловіка полягає у недосконалій системі. Та й взагалі всі, хто хоче всиновити маля — стикаються з бюрократією та складнощами, які з нею пов’язані.

Телеведуча Катя Осадча з чоловіком та дітьми
Телеведуча Катя Осадча з чоловіком та дітьми

Осадча вважає, що українська система всиновлення на сьогоднішній день потребує серйозного реформування та поліпшення.

– Коли я дослідила проблему усиновлення в Україні в юридичній площині та в соціальній, зрозуміла: аби всиновити дитину, її потрібно шукати і виборювати через суди. Це справді — боротьба за цю дитину — зазначила Осадча

Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим
Катя Осадча з чоловіком

Вона також наголосила, що, звісно — не відмовляється від усиновлення дитини взагалі. Але станеться це тільки після того, як система усиновлення стане більш прозорою та гнучкою. Катерина каже, що не готова до запеклої боротьби із представниками соціальних служб, як, наприклад, Інна і Тимур Мірошниченки.

Катерина Осадча доволі відверто розповідає про складнощі у системі усиновлення, що зараз працює в Україні. Вона визнає важливість змін, які необхідні для цієї системи, а також — необхідність покращення її роботи задля того, щоб полегшити процедуру усиновлення. До того ж, малюкам, які шукають свої родини – потрібно створювати кращі умови.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.