Дружина Віктора Павліка розповіла про маленького сина: “У нас вже великі успіхи. Михась повторює звуки”

Маленький син Віктора Павліка поки що не розмовляє та проходить процедури нейрокорекції у логопеда. Про це повідомила дружина співака Катерина Репяхова. Детальніше читайте далі

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про спільного сина Михасика та його лікування у логопеда. Виявляється, що хлопчик у свої 2.5 рочки все ще не розмовляє та не розуміє зверненої до нього мови в тій мірі, в якій розуміють її його однолітки.

Блогерка повідомила, що на родинній нараді вони з чоловіком прийняли рішення поки не використовувати медикаментозні засоби лікування та корекції мови, а зробили акцент на педагогічній корекції. На своїй сторінці Instagram Репяхова додала нову публікацію з відео, яке було зроблено під час нейрокорекції.

Катя Павлік (Репяхова) і її син Михась
Катя Павлік (Репяхова) та її син Михась

Відео має текстове супроводження, в якому молода матуся повідомляє, що вони з Михайликом пройшли довгий та непростий шлях діагностики і зараз хлопчику вже призначили педагогічну корекцію. Поки що без ліків. Репяхова також зазначила, що малюк вже має великі успіхи в плані одужання:

— Михась повторює деякі звуки, каже деякі слова, набагато краще розуміє звернену мову. Син є сенсом мого життя.

Маленький син Віктора Павліка має певні проблеми, пов’язані із затримкою мовлення.

Катерина та Віктор Павлік, їх маленький син Михайлик
Катерина Репяхова з чоловіком та їх маленький син

Через це дружина співака навіть змушена була звернутись до лікарів неврологів. Раніше Катерина Репяхова вже повідомляла підписникам, що більше, ніж годину перебувала з маленьким синочком у лікаря. Після бесіди та діагностики хлопчику було призначено процедури по корекції мовлення, а саме – консультація ЛОРа, електроенцефалограма, консультації психолога та дефектолога-логопеда. Шанувальники після цієї інформації навіть цікавилися, чи немає в Михайлика розладів аутичного спектру. Але молода матуся відповіла що, на щастя, таких порушень в малюка не було виявлено.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?