3 + один факт про історію кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого: від знайомства до батьківства

Іскра, яка запалила вогонь кохання: як починались стосунки телеведучої Лілії Ребрик та її коханого чоловіка Андрія Дикого: 3 + один факт про зіркову пару — у наступному матеріалі

Ведуча Лілія Ребрик майже 12 років поспіль — у щасливому шлюбі з танцівником Андрієм Диким. Їх подружжя вважають одним з самих міцних в українському шоу-бізнесі. Їх родина — взірець гармонії та злагоди. Подружжя та їх маленькі донечки на світлинах буквально випромінюють щастя. Яким же був їх шлях до родинного затишку? Все почалося з танців і… продовжується досі.

Їх поєднали бальні танці: історія знайомства Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким
Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким

Вперше Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомились на одному з турнірів по бальним танцям. Лілія була там ведучою, Андрій — приймав участь у конкурсі. Потім доля звела їх ще раз — на телевізійному шоу “Танці з зірками”. Ребрик була запрошена туди, як зіркова гостя. Андрій Дикий виступав на шоу як професійний танцівник. Зараз Лілія згадує, що в той час хлопець здався їй доволі симпатичним, але до кохання з першого погляду не дійшло.

— Я подивилася на нього і… Ні, не закохалася з першого погляду, і не зомліла від його неземної краси — жартувала ведуча

Однак іскра все ж між цією парою спалахнула, бо з того часу Лілія бажала танцювати в парі лише з Андрієм. Жінка навіть зверталась до продюсерів шоу із проханням — щоб ні з ким іншим, окрім Дикого, її в пару не ставили. Знаменитість пояснювала своє бажання впевненістю в тому, що саме з Диким їй вдасться отримати омріяну перемогу у конкурсі. А перемогти Лілія хотіла більш за все. Крім того, за словами ведучої — поєднання прізвищ Дикий та Ребрик на паркеті їй здавалося дуже гармонічним.

Перед початком шоу “Танці з зірками” проводилися проби, на яких Лілія Ребрик пробувала себе в танці з різними партнерами. Але тандем з Диким здався ведучій найбільш вдалим. І саме тому вона пішла до продюсерів і доповіла, що хоче танцювати саме з Андрієм. А у відповідь почула:

— Ти що, закохалася?

Ведуча пригадала і те, що окрім звучних прізвищ в них з майбутнім чоловіком було багато спільних рис характеру. Наприклад обидва вони вміли цінувати перемогу, працювати на результат та йти до мети попри всі перешкоди.

Телеведуча Лілія Ребрик та її доньки: Діана і Поліна
Телеведуча Лілія Ребрик та її доньки: Діана і Поліна

Ще за часів танців на крижаному полі шанувальники вважали, що у Ребрик і Дикого — роман. Але Лілія віджартовувалась — мовляв, вони з Андрієм добре приятелюють і не більше того. Вона навіть намагалася переконати свого партнера по танцям, що справжня дружба між чоловіком та жінкою існує. Але в Дикого був свій погляд на цю ситуацію. Андрій вже тоді закохався в майбутню дружину і відповідав їй:

— Це ти з ними дружиш, а вони з тобою — ні. Я ось не збираюся з тобою дружити

Як починались серйозні стосунки? Ребрик та Дикому довелось розлучатись з минулим

Заради створення нової пари Лілії та Андрію довелось пройти через певні перешкоди. Їх стосунки почались відразу після завершення шоу “Танці з зірками”, але тоді і ведуча, і танцівник… знаходились в інших стосунках. В Ребрик був бойфренд, Дикий – взагалі мав статус одруженого чоловіка (його колишня дружина Ірина – теж танцівниця).

Після завершення шоу “Танці з зірками” минув тиждень і Лілія Ребрик отримала запрошення попрацювати ведучою фестивалю. Оскільки на танцювальному проекті ведуча зайняла друге місце — в рамках проведення фестивалю їй знов запропонували зробити танець з Андрієм. З Диким вони зустрілись перед початком фестивалю, сходили в ресторан.

Ця вечеря стала початком стосунків між парою. Заради їх створення їм довелося піти від колишніх партнерів. Але Лілія Ребрик не вважає себе розлучницею. За словами ведучої — в чоловіка є свої очі, і крок від колишньої жінки до неї він зробив самостійно. Його ніхто до цього не примушував.

— Це життя. Я знаю, що просто зустрілися дві половинки — розповідала тоді Лілія Ребрик

Влітку 2011-го: весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

2011 рік став для пари Андрія Дикого та Лілії Ребрик переломним. Влітку танцівник освідчився їй в коханні і зробив офіційну пропозицію. В листопаді того ж року пара подала документи до РАЦСу. Весілля пари пройшло 23 грудня 2011 року, але гучних заходів закохані не планували. Але тоді все пішло не за планом — і все завдяки друзям пари. Саме вони запросили до РАЦСу друзів і журналістів. Завдяки ЗМІ про весілля Ребрик і Дикого дізналась вся країна.

— Виявилось, що це мої подружки зробили нам з Андрієм сюрприз, саме вони продумали ритуали з рушником, шампанським і голубами. Звичайно, нам було приємно — пригадала Ребрик

Зіркові діти: в щасливому шлюбі закохані народили двох дівчаток, а третя — вже в черзі

Лілія Ребрик зі своєю великою родиною
Лілія Ребрик зі своєю великою родиною

Шлюб Лілії Ребрик і Андрія Дикого цілком можна назвати щасливим. Закохані разом вже понад 12 років, виховують двох прекрасних донечок і… очікують на третю дівчинку.
Старша донька Діана народилася у подружжя 30 серпня 2012 року. Зараз дівчинці вже виповнилося 11 рочків.

Минуло 5 років і Лілія наважилася на другу вагітність. 30 квітня 2018 року на світ з’явилася її друга донечка — Поліна, якій в цьому році виповнилося 5 років.

І ось, п’ять років потому — Лілія знов повідомила про вагітність – вже третю. Але, традиційно — буде дівчинка.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?