3 + один факт про історію кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого: від знайомства до батьківства

Іскра, яка запалила вогонь кохання: як починались стосунки телеведучої Лілії Ребрик та її коханого чоловіка Андрія Дикого: 3 + один факт про зіркову пару — у наступному матеріалі

Ведуча Лілія Ребрик майже 12 років поспіль — у щасливому шлюбі з танцівником Андрієм Диким. Їх подружжя вважають одним з самих міцних в українському шоу-бізнесі. Їх родина — взірець гармонії та злагоди. Подружжя та їх маленькі донечки на світлинах буквально випромінюють щастя. Яким же був їх шлях до родинного затишку? Все почалося з танців і… продовжується досі.

Їх поєднали бальні танці: історія знайомства Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким
Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким

Вперше Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомились на одному з турнірів по бальним танцям. Лілія була там ведучою, Андрій — приймав участь у конкурсі. Потім доля звела їх ще раз — на телевізійному шоу “Танці з зірками”. Ребрик була запрошена туди, як зіркова гостя. Андрій Дикий виступав на шоу як професійний танцівник. Зараз Лілія згадує, що в той час хлопець здався їй доволі симпатичним, але до кохання з першого погляду не дійшло.

— Я подивилася на нього і… Ні, не закохалася з першого погляду, і не зомліла від його неземної краси — жартувала ведуча

Однак іскра все ж між цією парою спалахнула, бо з того часу Лілія бажала танцювати в парі лише з Андрієм. Жінка навіть зверталась до продюсерів шоу із проханням — щоб ні з ким іншим, окрім Дикого, її в пару не ставили. Знаменитість пояснювала своє бажання впевненістю в тому, що саме з Диким їй вдасться отримати омріяну перемогу у конкурсі. А перемогти Лілія хотіла більш за все. Крім того, за словами ведучої — поєднання прізвищ Дикий та Ребрик на паркеті їй здавалося дуже гармонічним.

Перед початком шоу “Танці з зірками” проводилися проби, на яких Лілія Ребрик пробувала себе в танці з різними партнерами. Але тандем з Диким здався ведучій найбільш вдалим. І саме тому вона пішла до продюсерів і доповіла, що хоче танцювати саме з Андрієм. А у відповідь почула:

— Ти що, закохалася?

Ведуча пригадала і те, що окрім звучних прізвищ в них з майбутнім чоловіком було багато спільних рис характеру. Наприклад обидва вони вміли цінувати перемогу, працювати на результат та йти до мети попри всі перешкоди.

Телеведуча Лілія Ребрик та її доньки: Діана і Поліна
Телеведуча Лілія Ребрик та її доньки: Діана і Поліна

Ще за часів танців на крижаному полі шанувальники вважали, що у Ребрик і Дикого — роман. Але Лілія віджартовувалась — мовляв, вони з Андрієм добре приятелюють і не більше того. Вона навіть намагалася переконати свого партнера по танцям, що справжня дружба між чоловіком та жінкою існує. Але в Дикого був свій погляд на цю ситуацію. Андрій вже тоді закохався в майбутню дружину і відповідав їй:

— Це ти з ними дружиш, а вони з тобою — ні. Я ось не збираюся з тобою дружити

Як починались серйозні стосунки? Ребрик та Дикому довелось розлучатись з минулим

Заради створення нової пари Лілії та Андрію довелось пройти через певні перешкоди. Їх стосунки почались відразу після завершення шоу “Танці з зірками”, але тоді і ведуча, і танцівник… знаходились в інших стосунках. В Ребрик був бойфренд, Дикий – взагалі мав статус одруженого чоловіка (його колишня дружина Ірина – теж танцівниця).

Після завершення шоу “Танці з зірками” минув тиждень і Лілія Ребрик отримала запрошення попрацювати ведучою фестивалю. Оскільки на танцювальному проекті ведуча зайняла друге місце — в рамках проведення фестивалю їй знов запропонували зробити танець з Андрієм. З Диким вони зустрілись перед початком фестивалю, сходили в ресторан.

Ця вечеря стала початком стосунків між парою. Заради їх створення їм довелося піти від колишніх партнерів. Але Лілія Ребрик не вважає себе розлучницею. За словами ведучої — в чоловіка є свої очі, і крок від колишньої жінки до неї він зробив самостійно. Його ніхто до цього не примушував.

— Це життя. Я знаю, що просто зустрілися дві половинки — розповідала тоді Лілія Ребрик

Влітку 2011-го: весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

2011 рік став для пари Андрія Дикого та Лілії Ребрик переломним. Влітку танцівник освідчився їй в коханні і зробив офіційну пропозицію. В листопаді того ж року пара подала документи до РАЦСу. Весілля пари пройшло 23 грудня 2011 року, але гучних заходів закохані не планували. Але тоді все пішло не за планом — і все завдяки друзям пари. Саме вони запросили до РАЦСу друзів і журналістів. Завдяки ЗМІ про весілля Ребрик і Дикого дізналась вся країна.

— Виявилось, що це мої подружки зробили нам з Андрієм сюрприз, саме вони продумали ритуали з рушником, шампанським і голубами. Звичайно, нам було приємно — пригадала Ребрик

Зіркові діти: в щасливому шлюбі закохані народили двох дівчаток, а третя — вже в черзі

Лілія Ребрик зі своєю великою родиною
Лілія Ребрик зі своєю великою родиною

Шлюб Лілії Ребрик і Андрія Дикого цілком можна назвати щасливим. Закохані разом вже понад 12 років, виховують двох прекрасних донечок і… очікують на третю дівчинку.
Старша донька Діана народилася у подружжя 30 серпня 2012 року. Зараз дівчинці вже виповнилося 11 рочків.

Минуло 5 років і Лілія наважилася на другу вагітність. 30 квітня 2018 року на світ з’явилася її друга донечка — Поліна, якій в цьому році виповнилося 5 років.

І ось, п’ять років потому — Лілія знов повідомила про вагітність – вже третю. Але, традиційно — буде дівчинка.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?