Розлучилися після 20 років шлюбу, але лишилися друзями: Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

Про розлучення Камалії та Захура стало відомо ще у квітні цього року, але знаменитості ніяк не коментували свої стосунки. Камалія сьогодні змінила це своєю заявою.

46-річна українська співачка Камалія (справжнє ім’я – Наталія Шмаренкова) протягом 20 років перебувала у щасливому шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Їх подружжя вважалося одним із найстійкіших і найміцніших в українському шоу-бізнесі, адже вони пройшли через безліч злетів і падінь у такому тривалому шлюбі, та попри все лишались разом. На жаль, така красива історія кохання співачки та мільярдера закінчилася на такій сумній ноті.

Нагадаємо: в квітні 2023 року Камалія зробила гучну заяву на своїй сторінці в Інстаграмі про те, що більше не перебуває у шлюбі з Мохаммадом. Це моментально викликало неабиякий резонанс у ЗМІ та суспільстві. Також співачка неодноразово просила шанувальників не втручатися в її любовне життя та поважати особисті кордони, проте від цього цікавість людей нікуди не пропаде.

Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром
Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

В яких стосунках тепер Камалія і Мохаммад Захур

Наталія Шмаренкова чесно зізналася – вони з Моххамадом Захуром навіть попри розлучення лишаються у дружніх стосунках. Імовірно, експодружжя це робить заради виховання доньок – у ексклюзивному інтерв’ю для програми “Ближче до зірок” співачка розповіла, що мільярдер часто проводить час зі співачкою та їх спільними доньками, і, як сім’я, вони постійно перебувають “на зв’язку”.

“Він з дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками” – зізналася Камалія.

Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром
Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

Нагадаємо: у Наталії і Мохаммада двоє спільних дітей: близнята Арабелла і Мірабелла. Їх доволі просто відрізнити одна від одної: та дівчинка, що вища і лицем більше схожа на Захура – Мірабелла, а нижча і схожа на Камалію – Арабелла.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?