Кароль та Джамала подали заявку на Греммі, але їх проігнорували: кому ще з українських зірок не пощастило

Жоден з українських виконавців цьогоріч не втрапив до номінацій премії Греммі, хоча багато хто подавав заявки у різні категорії. Чому відбувся такий ігнор наших зірок?

Українці виконавці мріяли втрапити на Греммі 2024. Але удача не посміхнулася жодному з них – у лонглисті цьогоріч немає українських прізвищ. У списку номінантів, який оприлюднили на сайті премії, представників України не видно.

Такого рішення дійшла Національна академія мистецтва і науки звукозапису США. Тож 4 лютого 2024 року в Лос-Анджелесі ні Джамала, ні Тіна Кароль не з’являться. Натомість співачка SZA представлена відразу в 9 номінаціях.

Тіна Кароль

Співачка воліла отримати Греммі за трек One Nation Under Love, який написала Даян Воррен. Начебто композиторка доволі досвідчена у своїй справі, є володаркою не лише Греммі, але й Оскара та багатьох інших нагород. Чому не склалося з цією композицією, незрозуміло. Можливо, тому що пісня присвячена Україні, а організаторам не хотілося вплутувати політику. Тож ні в категорії “Найкраща пісня соціальних змін”, ні в “Найкращий поп дует/груповий перформанс” та інших ми треку не побачимо.

Джамала

Артистка довго приховувала від загалу, що подала на розгляд Греммі альбом QIRIМ. Джа хотіла побачити його в категорії “Найкращий міжнародний музичний альбом”. Ніхто не може заборонити співачці мріяти вийти на одну сцену з Бейонсе. Звісно, коли зірка отримувала подібну премію, Сусана Джамаладінова ще виступала на табуретці перед гостями під акомпанемент батька.

Інші

Скрипалька Ассія Ахат теж мріяла отримати Греммі за альбом 8 SENSES. Також своє прізвище мріяв побачити у номінації престижної премії кримський татарин Усейн Бекіров. Але і його альбом SATO не вразив членів журі.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.