Співачка Лама повертається: де вона була 10 років та чому не співала? Нова композиція виконавиці

Співачка Лама, що відома багатьом українцям як виконавиця пісні "Мені так треба", майже 10 років не з'являлась на сцені. Де була, що робила і яку пісню хоче презентувати? Читайте далі

Співачка з України Наталля Дзеньків (сценічний псевдонім Лама) понад 10 років тому свідомо відмовилась від виступів на сцені, а зараз – планує повернутись до своїх шанувальників, щоб знову радувати їх своїми мелодійними піснями.

Співачка Лама (Наталія Дзеньків)
Співачка Лама (Наталія Дзеньків)

Українським слухачам Лама запам’яталась як виконавиця пісень “Знаєш, як болить”, “Світло і Тінь”, “З тим, кого любила”, “Мені так треба” та інші. Нещодавно Лама з’явилась у публічному просторі і дала своє перше за багато років інтерв’ю для YouTube-каналу Rostyslove Production. Співачка розповіла, чому так надовго зникла з радарів, де була і чим займалася. А ще повідомила про нову пісню. Днями відбулася прем’єра її нової композиції “Мій друг”, яку виконавиця присвятила Каріму Гуламову.

Лама повідомила, що довге зникнення зі сцени було її свідомим вибором. За словами співачки — в неї траплялись періоди, коли вона розуміла, що хоче трохи відійти від сцени. Наталія зізнається, що сама вона — трохи не про шоу-бізнес. Адже велика сцена для неї – це щось з іншого світу, в якому буває досить складно. Інколи у виконавиці траплялись такі моменти, з якими вона не могла вжитися. Були й речі, котрі не хотілося робити. Все це викликало багато дискомфорту та неприємні відчуття. І тоді співачка зрозуміла, що буде писати пісні лише тоді, коли в неї буде виникати таке бажання – так званий творчий порив. Бо робота через силу часто призводить до неврозів.

Саме це колись сталося і з Ламою. Її почало турбувати безсоння, через яке вона зривала зйомки кліпів. Коли виконавиця зрозуміла, що їй некомфортно — то поглибилася у духовний розвиток, стала вивчати психологію і базові основи психотерапії. Вже тоді вона зрозуміла, що їй потрібен більш гнучкий та комфортний графік роботи. Ситуацію з ментальним здоров’ям ускладнила і смерть батька співачки у 2012 році. Лама зізнається, що в той період не могла навіть вийти з дому через панічні атаки. Звісно, ні про які концерти та виступи й мови бути не могло.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.