“Мотор сідає”: alyona alyona вперше розповіла Єфросиніній про орган, якого у неї давно нема

В кріслі перед Машею Єфосиніною - реперка alyona alyona. Нещодавно вона розказала про свої наміри піти у творчу відпустку. Це дійсно відпустка чи лікарняний? Читай на сайті Один факт.

Українська ведуча Маша Єфосиніна запитала реперку про її стан. Реперка alyona alyona розповіла досить відверто про те, що частину своєї творчої відпустки вона хоче присвятити медичному огляду.

Про творчу відпустку alyona alyona

alyona alyona зазначила:

“Чекап по здоров’ю хочу зробити. Я відчуваю… мені стало дуже важко. По всім параметрам. Я відчуваю – мотор сідає. Я відчуваю, що мені потрібен чекап, мені важко робити буденні справи. Я пам’ятаю свій ентузіазм в цій же вазі два роки назад, сил було вагон. Зараз просто їх нема. І ти же не будеш жалітися – ходити, розповідати, що ти втомилася. Є ті, кому в 10 разів важче, а з іншої сторони, я усвідомлюю, що мені легше не стає від тієї думки, що комусь важче. Це не додає енергії”.

alyona alyona на шоу Екзамен. Нова Реальність.
alyona alyona на шоу Екзамен. Нова Реальність.

Видання Один факт хоче відмітити, що чекап – це комплексне медичне обстеження або перевірка, яку людина проходить виключно за своїм бажанням, щоб дізнатися більше про своє здоров’я. Ідеально робити чекап всього організму хоча би один раз на рік. Дізнатися про це більше можна у сімейного лікаря, бо alyona alyona надихає слідкувати за фізичним та психологічним станом.

alyona alyona про харчування

В кріслі перед Машею Єфосиніною українська реперка зазначила, що вона відмовилась від деяких продуктів, бо у неї вже давно вирізали один орган:

“Я їм рибу, але не їм м’ясо. Більше року не їм, так. Це був свідомий хід, десь я до цього йшла чотири роки. Мені на концертах та після концертів складно було. Якщо я з’їм м’ясо, воно у мене в шлунку лежить. У мене вже давно нема жовчного міхура, вже давно, з 24 років. І воно у мене травиться важче. В турах я не можу дбати про те, що воно супер свіже, проварене, яке легко перетравиться, тому і відмовилась”.

alyona alyona на Екзамені в YouTube

Один факт про жовчний міхур. Це тонкостінний орган травної системи, що є резервуаром жовчі.

Цікаво, що alyona alyona кинула палити, що вплинуло на її вагу:

“Як не крути, це дало своє, десь п’ятірку кг я через це (через те, що кинула палити – прим. ред.) і набрала. А ще через те, що м’ясо я замінила шоколадом, краще заміняти на білок”.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.