ТОП 6 + один український актор сучасності, що приваблюють своєю харизмою: Федінчик, Сеітаблаєв та інші

Актори українського кіно дедалі частіше отримують визнання та прихильність багатьох глядачів. До уваги читачів — добірка з 7 акторів нашої сучасності з привабливою зовнішністю і неймовірною харизмою

Тренди на українське продовжують закріплюватись у публічному просторі. Вишиванки, паляниці, Гімн і, звісно, справжнє українське кіно — стають для нас, українців дійсно чимось рідним і незамінним. Дедалі частіше на телевізійних екранах України можна побачити доволі харизматичних і симпатичних акторів-чоловіків. Найбільш впізнавані з них — у наступній добірці. Знайомтесь ближче.

Тарас Цимбалюк

Український актор театру і кіно Тарас Цимбалюк вже тривалий час успішно працює в українському кіно. Щирий і мужній в кадрі — цей хлопець завойовує симпатію чималої кількості українських глядачів.

Зараз у фільмографії Тараса Цимбалюка налічується чимало серіалів та фільмів, які стають улюбленими серед української аудиторії. В цьому списку: історична драма “Чорний ворон”, яка після численних позитивних відгуків навіть була розміщена на кіно платформі Netflix.

Також Тараса Цимбалюка можна помітити в новому серіалі каналу “1+1”: “Жіночий лікар. Нове життя”. Не можна залишити без уваги і його роль в іншому популярному проекті “Спіймати Кайдаша”, де актор зіграв одного з синів Кайдашів — Карпа. Крім акторської діяльності Тарас активно займається волонтерством і допомагає українській армії.

Андрій Ісаєнко

Андрій Ісаєнко — один з найбільш популярних акторів сучасного українського кінематографу. Саме йому довірили роль одного з головних героїв — солдата на псевдо “Субота” у стрічці режисера Ахтема Сеітаблаєва “Кіборги”. Також Андрій грав в україно-американському фільмі “Захар Беркут”, а зараз втілює на екрані жіночого лікаря Михайла Гончара із Сєверодонецька.

Також Андрій Ісаєнко надає волонтерську допомогу добровольцям, цивільним громадянам України і українській армії. А ще актор особисто брав участь у налагодженні шляху для доставки українських ліків з Європи до українських військових шпиталів.

Сергій Стрельніков

Тривалий час актор Сергій Стрельніков з’являвся лише у невеличких епізодах багатьох фільмів. Але харизматична зовнішність і акторський талант зробили своє і зовсім скоро українські глядачі зможуть побачити Сергія у новій стрічці “Коло омани”, де актор виконує головну роль. Слід зазначити, що Сергій Стрельніков також грав головну роль у стрічці “Довбуш”. Наразі актор окрім основної діяльності постійно бере участь у благодійних аукціонах і допомагає збирати кошти на ЗСУ.

Ахтем Сеітаблаєв

Ахтем Сеітаблаєв — український актор і режисер, що має кримсько-татарські корні. Цікаво, що до початку своєї акторської кар’єри Ахтем Сеітаблаєв взагалі планував навчатись на факультеті фізичного виховання, але не зміг скласти іспити.

Сеітаблаєв має перший розряд з баскетболу, а також — звання кандидата у майстри спорту з дзюдо. А ще він — чудовий актор зі своєю харизмою та привабливою зовнішністю. Багатогранність таланту Сеітаблаєва втілюється не тільки в акторській роботі, але й в режисерському ремеслі. Серед його режисерських робіт, що викликали великий резонанс у суспільстві: “Захар Беркут”, “Кіборги”, “Хайтарма”, “Мирний-21”. Остання стрічка, до речі, вийшла в широкий прокат у лютому 2023 року, і в ній приймав участь актор Паша Лі, що наприкінці березня 2022 року загинув в Ірпені.

Ахтем Сеітаблаєв відразу після початку повномасштабного вторгнення приєднався до територіальної оборони Києва і побував в гарячій точці під Гостомелем.

Олексій Тритенко

Олексій Тритенко до початку повномасштабного вторгнення часто з’являвся в українських телесеріалах. Перший кінодебют актора відбувся майже 20 років тому, а за останній період часу він встиг зіграти у декількох визначних фільмах сучасності (“Крути 1918”, стрічка українсько-польского виробництва “Я працюю на цвинтарі”, “Чорний ворон” та інші). Зараз Олексій захищає Україну на фронті.

Андрій Федінчик

Андрій Федінчик — український актор театру і кіно, що брав участь у виставах ще в студентські роки. За весь час творчої кар’єри Андрій виступав на багатьох театральних сценах. Українському глядачеві він відомий за серіалами “Клан ювелірів”, “Мій найкращий ворог”, “На лінії життя”, “Крути 1918”. Відразу після повномасштабного вторгнення актор Андрій Федінчик став на захист України.

Олександр Попов

Актор Олександр Попов довгий час працював у сфері реклами і лише згодом зміг отримати свою першу роль у кіно. Зараз Попова можна часто побачити у мелодраматичних серіалах українського виробництва (“Люся Інтерн”, “Новорічний Янгол”, “Рысь”, “Вопреки судьбе” та інші). А ще Олександр веде ранкову програму “Сніданок. Вихідний” і працює у новому серіалі під назвою “Польовий шпиталь”. Там актор грає пластичного хірурга.

Олександр Попов долучився до волонтерської діяльності і допомагає збирати кошти на потреби армії та цивільного населення. А ще він приймав участь у благодійних футбольних матчах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?