Катя Кузнецова після відмови працювати в росії знайшла нову роботу: знімається в 4 українських проєктах

Катя Кузнецова здобула шалену популярність, знімаючись у російських серіалах. Та після повномасштабного вторгнення відмовилася працювати та виїхала з москви. Чим нині займається киянка?

У своєму інтерв’ю Аліні Доротюк актриса пояснила принципи, за якими обирає проєкти. Катя Кузнецова не погоджується працювати, якщо треба видати за одну зміну понад 20 хвилин готового продукту.

Далі актриса уважно знайомиться зі сценарієм майбутньої картини. Якщо їй нецікаво, теж відмовляється. Нині Катерина знімається у чотирьох роботах, граючи абсолютно різних героїнь, що дуже імпонує зірці.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Усі вони стосуються життя жінок, до війни, на її початку і показано, як долають перешкоди у нинішньому часі. Задля цього Кузнецова приїхала до Києва. Це короткометражка “1707”, в якій оператор виступив і режисером, і продюсером.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Є ще 2-серійна стрічка, назвати яку Катя поки що не може. Її героїня тут дуже цікава, але сюжет розповідати актриса теж не захотіла. Сказала, що глядачі все незабаром побачать самі.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Володимир Янищук запросив Кузнецову на 8-серійну стрічку. Зірка вже співпрацювала з цим режисером у двох частинах “Анки з Молдаванки”, тому ладна йти за ним “вночі пішки боса”. Серіал починається з 80-их років і відстежує подальшу долю чотирьох подружок.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Четвертим проєктом знаменитості є історії людей під час війни. Катю запросили в одну з 8 новел. Їй дісталася роль неоднозначної жіночки, але їй усе дуже подобається, адже продукт вийде повністю український – українською мовою з українськими режисерами та знімальними групами.

Кузнецова щиро вірить в українське кіно. Актриса запросила Аліну відвідати знімальний майданчик, де знімали сцену побачення героїні Каті у театрі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.