Арсен Мірзоян розповів правду про те, як помирала його теща Ніна Митрофанівна Матвієнко: “Було важко”

Чоловік Тоні Матвієнко, співак Арсен Мірзоян вперше поділився інформацією про останні дні життя своєї тещі — Ніни Митрофанівни. Від чого зів'яла Квітка-душа і що питала в рідних? Подробиці - далі

Співак Арсен Мірзоян вперше з моменту смерті своєї тещі Ніни Матвієнко розповів про причини її відходу у засвіти. Виконавець дав інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну і в ньому поділився спогадами про останні тижні і дні життя Ніни Митрофанівни. За його словами — народна артистка України деякий час страждала від онкологічного захворювання і саме онкологія врешті решт, спричинила її смерть.

— Було важко – зізнається Мірзоян в інтерв’ю

А потім пригадує, що під час перебування у лікарні Ніна Митрофанівна взагалі не бажала, щоб хтось із рідних чи друзів до неї навідувався. Квітка-душа не хотіла, щоб її бачили в такому стані, але згодом вже до неї в лікарню приїжджали всі, в кого видавався вільний час.

Співак і музикант Арсен Мірзоян
Співак і музикант Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян розповідає, що все це продовжувалось приблизно один місяць. Вони привозили їй ліки і просто розмовляли. Також він зауважив, що його теща ніколи не скаржилася — навіть, коли було дуже погано. Останні слова Ніни Митрофанівни назавжди залишились в телефоні у його дружини – Тоні Матвієнко.

— Потім різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути — додає Мірзоян

Youtube-блогер Слава Дьомін під час розмови задав співаку пряме запитання про причину смерті Матвієнко. Мірзоян надав коротку і змістовну відповідь — онкологічне захворювання. А ще зять виконавиці ліричної композиції “Квітка-душа” пригадав, що Ніна Митрофанівна завжди сиділа на дієтах і вела здоровий спосіб життя. В останні дні вона часто питала рідних – коли ж все закінчиться:

— Просто хотіла, щоб це все якось закінчилося — додав музикант

А ще Арсен Мірзоян зізнався, що з Ніною Митрофанівною вони були в нормальних стосунках. Але під час перебування в лікарні співачка не хотіла, щоб чоловіки її родини приїжджали і бачили її. Дозволяла приходити в палату тільки дівчатам.

Арсен Мірзоян з дружиною Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян з дружиною Тонею Матвієнко

В спогадах про Ніну Матвієнко Арсен Мірзоян пригадує, що в справах харчування Ніні Митрофанівні було дуже важко догодити, бо вона завжди була на дієтах і їла переважно пісні страви. Але іноді вона могла з’їсти наваристого борщу або ж прохала пригостити її сушами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?