Арсен Мірзоян розповів правду про те, як помирала його теща Ніна Митрофанівна Матвієнко: “Було важко”

Чоловік Тоні Матвієнко, співак Арсен Мірзоян вперше поділився інформацією про останні дні життя своєї тещі — Ніни Митрофанівни. Від чого зів'яла Квітка-душа і що питала в рідних? Подробиці - далі

Співак Арсен Мірзоян вперше з моменту смерті своєї тещі Ніни Матвієнко розповів про причини її відходу у засвіти. Виконавець дав інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну і в ньому поділився спогадами про останні тижні і дні життя Ніни Митрофанівни. За його словами — народна артистка України деякий час страждала від онкологічного захворювання і саме онкологія врешті решт, спричинила її смерть.

— Було важко – зізнається Мірзоян в інтерв’ю

А потім пригадує, що під час перебування у лікарні Ніна Митрофанівна взагалі не бажала, щоб хтось із рідних чи друзів до неї навідувався. Квітка-душа не хотіла, щоб її бачили в такому стані, але згодом вже до неї в лікарню приїжджали всі, в кого видавався вільний час.

Співак і музикант Арсен Мірзоян
Співак і музикант Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян розповідає, що все це продовжувалось приблизно один місяць. Вони привозили їй ліки і просто розмовляли. Також він зауважив, що його теща ніколи не скаржилася — навіть, коли було дуже погано. Останні слова Ніни Митрофанівни назавжди залишились в телефоні у його дружини – Тоні Матвієнко.

— Потім різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути — додає Мірзоян

Youtube-блогер Слава Дьомін під час розмови задав співаку пряме запитання про причину смерті Матвієнко. Мірзоян надав коротку і змістовну відповідь — онкологічне захворювання. А ще зять виконавиці ліричної композиції “Квітка-душа” пригадав, що Ніна Митрофанівна завжди сиділа на дієтах і вела здоровий спосіб життя. В останні дні вона часто питала рідних – коли ж все закінчиться:

— Просто хотіла, щоб це все якось закінчилося — додав музикант

А ще Арсен Мірзоян зізнався, що з Ніною Митрофанівною вони були в нормальних стосунках. Але під час перебування в лікарні співачка не хотіла, щоб чоловіки її родини приїжджали і бачили її. Дозволяла приходити в палату тільки дівчатам.

Арсен Мірзоян з дружиною Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян з дружиною Тонею Матвієнко

В спогадах про Ніну Матвієнко Арсен Мірзоян пригадує, що в справах харчування Ніні Митрофанівні було дуже важко догодити, бо вона завжди була на дієтах і їла переважно пісні страви. Але іноді вона могла з’їсти наваристого борщу або ж прохала пригостити її сушами.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?