Лідери по гонорарах: Лобода, Полякова та інші українські зірки, які заробляють на свята більше за Сердючку

Грудень — традиційний місяць для проведення святкових заходів. Розповідаємо, які прибутки в українських зірок під час новорічно-різдвяних виступів і в кого з них – найбільші гонорари.

Останні декілька років виявилися збитковими для багатьох українських зірок. Спочатку клопотів та неприємностей додала пандемія Kovid-2019, а тільки-но українці встигли оговтатись від неї, як прийшла інша біда — російське вторгнення.

Протягом 2023 року творчість поступово поверталась в український простір. Зараз чимало роботодавців знаходиться в пошуку зірок та зірочок, які б змогли прикрасити собою новорічні та різдвяні святкування. Скільки ж зараз коштують виступи українських знаменитостей на новорічно-різдвяних корпоративах і хто з них просить найбільший гонорар?

Пропонуємо до вашої уваги добірку з українських зірок, які готові виступити на новорічних корпоративах, а також — їх реальні гонорари.

Світлана Лобода

Світлана Лобода просить за виступ на новорічному корпоративі 3.5 мільйони гривень
Світлана Лобода просить за виступ на новорічному корпоративі 3.5 мільйони гривень

Мабуть, найбільший гонорар за виступ на новорічних заходах цьогоріч запросила Світлана Лобода: 3,5 мільйонів гривень.

Після початку повномасштабного вторгнення LOBODA жодного разу не виступила в Україні — і все через протести національних активістів. Зараз Світлана дає чимало благодійних концертів по всьому світові на користь України. Але на початку вторгнення росії вона перебувала як раз на території держави-агресора і давала там виступи. Через це українські активісти тепер не дозволяють співачці здійснювати концертну діяльність у нас.

Щодо величезного гонорару за участь у новорічному корпоративі — подейкують, що мільйонна сума в гривнях названа скоріш для підтримки іміджу виконавиці і насправді Лобода виступати в Україні не планує.

Monatik

Гонорара Монатіка за виступ на Новий рік: 40 тисяч євро
Гонорар Монатік за виступ на Новий рік: 40 тисяч євро

Друге місце за розміром гонорару посідає співак Monatik. Його агенція за виступ 37-річного співака довжиною в 60 хвилин просить 40 тисяч євро.

До речі, Монатік серед українців зараз доволі затребуваний. Тільки за останній рік він встиг перекласти чимало російських пісень на українську мову і тим самим підвищив власну популярність.

Оля Полякова

Королева Новорічної Ночі: Оля Полякова
Королева Новорічної Ночі: Оля Полякова

Виступ Королеви Ночі Олі Полякової у новорічні та різдвяні свята обійдеться замовникам у 25-30 тисяч євро. Приблизно стільки ж просять за участь у концертах на Новий рік агенти Насті Каменських (25 тисяч євро).

Kalush Orchestra

Гонорар Kalush Orchestra: 40 тисяч євро
Гонорар Kalush Orchestra: 40 тисяч євро

Представник лейблу Enko, що виступає куратором переможця Євробачення-2022 — Kalush Orchestra, запросив за годинний виступ виконавців на новорічному корпоративні 20 тисяч євро.

Дядя Жора

Гонорара Дяді Жори за участь у корпоративі на Новий рік: 7 тисяч євро
Гонорара Дяді Жори за участь у корпоративі на Новий рік: 7 тисяч євро

Виступ Дяді Жори на Новий рік та різдвяні свята обійдеться у 7 тисяч доларів за годину роботи виконавця.

Вєрка Сердючка

Гонорари Макса Барських і Андрія Данилко за участь у корпоративі на Новий Рік: 30 тисяч євро
Гонорари Макса Барських і Андрія Данилко за участь у корпоративі на Новий Рік: 30 тисяч євро

Андрій Данилко готовий виступити у своєму незмінному образі Вєрки Сердючки за 30 тисяч євро. Саме стільки коштує одна година роботи виконавця. Аналогічну суму за участь у новорічних корпоративах просить Макс Барських.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська на новорічні свята виступає за 15 тисяч євро
Наталія Могилевська на новорічні свята виступає за 15 тисяч євро

Співачка Наталка Могилевська готова виступити на Новий рік та Різдво за 15 тисяч євро. Також від 10 до 15 тисяч євро за годинний виступ просить Михайло Хома (співак Дзідзьо).

Бюджетні виконавці на Новий рік та Різдво

Серед найбільш бюджетних виконавців на новорічні корпоративи 2023-2024 року — Mamarika (7500 тисяч євро), KAZKA (10 тисяч євро), SHUMEI (7 тисяч євро за повну годину роботи або 4 тисячі євро — за 30-хвилинний виступ), Олександр Пономарьов (12 тисяч євро за годину виступу), Alyona Alyona (приблизно 10 тисяч євро).

Гонорари ведучих на корпоративах

Не обходяться новорічні свята і без ведучих, які теж просять за участь високі гонорари. Найдорожчий прейскурант цього року — у Марії Єфросиніної: 9 тисяч євро.
Леся Никитюк за декілька годин своєї роботи на корпоративні бере 8500 доларів. А ось Володимир Остапчук готовий приїхати на новорічний корпоратив за 6 тисяч доларів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?