Камалія замилувала кадрами з доньками від ексчоловіка-мільярдера: відпочивають в Альпах дівочою компанією

Двійнята мешкають у Лондоні з батьком, тому українська співачка Камалія не мала змоги часто навідуватися до них. Але нарешті вони зустрілися на відпочинку в Альпійських горах. Деталі у статті.

Арабелла та Мірабелла – 10-річни доньки Камалії та її ексчоловіка Мохаммада Захура. Попри розлучення, пара старається виховувати дівчат на рівних правах. Напевно, з міркувань безпеки двійнята живуть з батьком у Лондоні, адже їх мама вирішила лишитися в Україні. Довго не бачившись, родина нарешті возз’єдналася, але без Захура, – на гірськолижному курорті в Альпах. Співачка радісно ділиться з шанувальниками відеороликами з відпочинку на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Камалія замилувала кадрами з доньками

Камалія замилувала кадрами з доньками на відпочинку в Альпах
Камалія замилувала кадрами з доньками на відпочинку в Альпах

Зірка опублікувала в мережі декілька фото і відео за участі своїх доньок-близнят. На першому вона бавилась з дівчатками посеред засніженого містечка в горах та щиро усміхалась. Також Камалія додала зворушливий підпис.

“Щастя у долоньках, донечки, тримайте!”, – написала співачка.

Камалія відпочиває з доньками в Альпах

На іншому відео Камалія показала, як піднімається на гору на підйомнику в компанії Арабелли та Мірабелли. На дівчатах повна лижна екіпіровка та все необхідне спорядження в руках. Цю публікацію співачка теж не лишила без підпису.

“Нарешті ми в Альпах! Як чудово подорожувати з доньками… скоро на лижі, а потім – на різдвяний базар з маковими кренделями, дитячим пуншем та українським “Щедриком”, правда, англійською… а скільки тут іграшок та ялинкових прикрас: просто рай для моїх дівчаток!”, – додала в описі під відео Камалія.

Скоріше за все, співачка з доньками відпочиває в долині Ецталь, що знаходиться в туристичному регіоні Тіроль, Австрія. Ми зробили такий висновок з коментаря підписника, на якому Камалія лишила вподобайку. Сама ж зірка не розголошує місцезнаходження, а просто насолоджується відпочинком із найріднішими.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.