Любов чи просто бізнес: Іво Бобул возз’єднався з ексдружиною після гучного розриву 20-річної давнини

Двадцять років тому Іво Бобул розірвав усі зв'язки – і професійні, і родинні, – з Лілією Сандулесою. Проте вони неочікувано вирішили возз'єднатися. Деталі читайте далі у статті.

Нещодавно перші шпальти багатьох новинних видань розірвало гучними заголовками про те, що Іво Бобул через 20 років після гучного та доволі скандального розриву планує відродити стосунки зі своєю колишньою дружиною та колегою Лілією Сандулесою. Чи чекає на український шоу-бізнес нова історія кохання, чи це просто піар-хід для підігріву уваги до співаків – розберемося згодом.

Іво Бобул та Лілія Сандулеса: історія кохання

Лілія Сандулеса відома українському глядачу вже давно, і, як відомо, тандем із Іво Бобулом спочатку був лише бізнес–проєктом – виконавицю запросили до Чернівецької філармонії та познайомили з амбітним музикантом, якому вона вирішила допомогти опанувати сцену. Тому, ні про яку любов і не було мови.

Згодом Лілія почала ловити на собі неоднозначні погляди Бобула – як казала сама Сандулеса, він “пускав бісики”. Після якогось часу, повного вагань і думок, вона обрала його, а публіка полюбила їхній дует, та настільки, що українська діаспора з різних куточків світу запрошувала їх із гастролями. Проте, попри такий гармонійний професійний дует, саме романтичний у них складався не зовсім удало, тому й розлучення не довелося довго чекати.

Раптове возз’єднання Іво Бобула і Лілії Садулеси через 20 років після гучного розриву

ЗМІ, посилаючись на публікацію музичного порталу “Музвар” у соціальній мережі Telegram, поширювали новину про возз’єднання легендарного дуету – нібито Іво Бобул забув про образи та планує відновити колишню популярність у новому 2024 році. В повідомленні йшлося, що Іво Бобул та Лілія Сандулеса планують заспівати старі шлягери на спільній сцені, ба більше – вирушити в масштабний тур і дати сольний концерт у “Палаці Україні” в Києві.

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?