Тоня Матвієнко прокоментувала появу кроликів Данильця і Мойсеєнка на похороні Ніни Матвієнко: “Кожному рада”

Виконавиця врешті-решт прокоментувала неочікувану появу скандального дуету "Кролики" на похороні її матері, Ніни Матвієнко. Деталі про реакцію Тоні на зрадників Данильця і Мойсеєнка читайте у статті.

Українська співачка Тоня Матвієнко – донька легендарної Ніни Матвієнко, Народної артистки України, що пішла в засвіти 8 жовтня цього року. Прийти на прощання з нею міг хто завгодно, і цією можливістю скористалися любителі росії Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, більш відомі як гумористичний дует із псевдонімом “Кролики”.

Донька Матвієнко прокоментувала появу скандальних “Кроликів” на похороні матері

Тоня Матвієнко сказала, що справді – на прощання з Ніною Матвієнко міг прийти хто завгодно: не було ніяких заборон. Вона була рада бачити весь той натовп людей, хто вирішив прийти та вшанувати пам’ять Народної артистки.

А от у чоловіка виконавиці – Арсена Мірзояна, – була куди більш негативна реакція. Поява дуету “Кроликів” його буквально шокувала, він явно не був радий бачити ганебних Данильця та Мойсеєнка. Він розповів, що хотів випроводити чоловіків, але його зупинили та сказали не чіпати їх.

Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері – легендарної Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних “Кроликів” на похороні матері – легендарної Ніни Матвієнко

Нагадаємо: Данилець та Мойсеєнко ще в 2022 році попри повномасштабне вторгення виступали на російському пропагандистському каналі, де розповідали, як їх нібито цькують в Україні. Також “Кролики” не припинили виступати в росії та не висловлювалис негативно щодо вторгнення. Їх концерти бойкотували представники української делегації в США та Канаді й спромоглися скасування їх концертів. Наразі Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко є в базі сайту “Миротворець” ще з 2019 за те, що декілька разів незаконно перетинали кордон і підтримували окупацію Криму росією.

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?