Що відомо про особисте життя Алли Мазур: скільки разів виходила заміж телеведуча та від кого народила сина

Фанатам мало що відомо про життя улюбленої телеведучої. Тим паче, Алла Мазур ніколи не буває відвертою про це – вона приховує навіть особитість чоловіка, від якого в 2008 році народила сина.

58-річна Алла Мазур – справжня легенда українського телебачення. Ведуча була однією з перших дикторок незалежної України, і досі зберігає за собою статус професійної та талановитої телеведучої. Проте, всім усе ще цікаво знати, хто є обранцем загадкової теледіви, якому вона народила сина.

В усіх джерелах, де зазначена біографія Алли Мазур, зазначають – дикторка незаміжня. Багато років навколо телеведучої майоріли чутки про роман із колегою – Робертом Опалеником, телевізійником із Закарпаття, що вже понад 20 років працює на “1+1”. Проте, навряд чи саме від нього зірка народила сина, і ви зараз дізнаєтесь, чому.

Що відомо про особисте життя Алли Мазур: від кого 58-річна ведуча народила сина. Роберт Опаленик, із яким ведучій приписують роман
Що відомо про особисте життя Алли Мазур: від кого 58-річна ведуча народила сина. Роберт Опаленик, із яким ведучій приписують роман

На одній із безлічі фотографій із сином, які Алла Мазур публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, найуважніші шанувальники помітили цікаву деталь – прізвище хлопчика. Телеведуча старанно приховувала будь-яку інформацію про свого обранця, але випадково “видала” прізвище чоловіка, від якого народила сина.

Проте, наразі досі невідомо, чи перебуває теледіва в стосунках зараз і чи спілкується син зі своїм батьком узагалі. Зате тепер фанати переконані – син Алли Мазур не має ніякого відношення до Роберта Опаленика, адже прізвище дитини – Бондаренко, – не зустрічається ні в якого члена родини телевізійника.

Що відомо про особисте життя Алли Мазур: від кого 58-річна ведуча народила сина
Що відомо про особисте життя Алли Мазур: від кого 58-річна ведуча народила сина

Можна зробити висновок, що Алла Мазур не планує “хайпувати” на темі свого особистого життя. Весь контент, що зірка публікує на своїх сторінках у соцмережах, повністю присвячений її соціально-важливій роботі або ж єдиному сину. Але невідомо, чи захоче “об’явитися” батько 15-річного Артема і заробити популярність на колись загадквому образі. Про чоловіка відомо лише те, що він не є публічною особою, політиком чи олігархом.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?