Щасливі без штампу в паспорті: Нікітюк, Астаф’єва, Огнєвіч та інші українські зірки, що ще не були заміжні

Багато жінок не хочуть підігравати популярному стереотипу про те, що найбільше щастя – сім'я і діти. Наступні 5 зірок українського шоу-бізнесу це доводять – вони не спішать "вискочити" заміж.

Леся Нікітюк

Сьогоднішній “топ холостячок” відкриває телеведуча Леся Нікітюк. Вона побудувала успішну кар’єру, не відволікаючись на пошук майбутнього чоловіка та народження дітей. Ми впевнені, що “годинник” 36-річної шоувумен ще не “тікає”, і ніколи не пізно знайти справжнє кохання, якщо жінка дійсно цього прагне.

ТОП-5 українських зірок-холостячок: Леся Нікітюк
ТОП-5 українських зірок-холостячок: Леся Нікітюк

Даша Астаф’єва

Модель, співачка та громадська діячка має безліч шанувальників і загадкового бойфренда, який допомагає їй із новим проєктом. Звісно, про заміжжя ще немає мови, тому 38-річна Астаф’єва є в цьому списку. До теперішніх стосунків Дар’я зустрічалася 5 років із бізнесменом Артемом Кімом. Вони навіть були заручені, але розлучилися і Астаф’єва більше не поверталася до обговорення цієї теми.

ТОП-5 українських зірок-холостячок: Даша Астаф'єва
ТОП-5 українських зірок-холостячок: Даша Астаф’єва

Злата Огнєвіч

Успішна співачка, мабуть, єдина у списку, хто не покладає рук у спробах побудувати стосунки. Злата Огнєвіч була і закохана у одруженого, і зустрічалася з учасником шоу “Холостячка”, який покинув її після фіналу реаліті, і зараз інтригує шанувальників тим, що серце її зайняте. Хто цей загадковий чоловік – співачка не розповідає.

ТОП-5 українських зірок-холостячок: Злата Огнєвіч
ТОП-5 українських зірок-холостячок: Злата Огнєвіч

Соня Плакидюк

Успішна фотографка та інфлюєнсерка, про яку багато хто знає з часів її суддівства на шоу “Супермодель по-українськи” та “Топ модель по-українськи”. Відомо, що до знімань реаліті-шоу вона перебувала в стосунках із тату-майстром, але вони розлучилися до того, як почали готуватися до весілля. Вже на проєкті “Супермодель по-українськи” в 2014 році Соня познайомилась із Річардом Горном, якиий незабаром зробив їй пропозицію, але до вечілля так і не дійшло.

ТОП-5 українських зірок-холостячок: Соня Плакидюк
ТОП-5 українських зірок-холостячок: Соня Плакидюк

Раміна Есхакзай

Колись світська левиця, а зараз інтерв’юерка та волонтерка Раміна Есхакзай зустрічалась із юристом Євгенієм Проніним – близьким другом родини Мірошниченків. Пара планувала спільне майбутнє і готувалася до весілля, проте неочікувано оголосили про розрив. Згодом задля піару були запущені чутки про стосунки дівчини з Віталієм Козловським, але серце Раміни вільне.

ТОП-5 українських зірок-холостячок: Раміна Есхакзай
ТОП-5 українських зірок-холостячок: Раміна Есхакзай

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.